Galeria Stelei, “război total“ cu FCSB, Gigi Becali și Marcel Ciolacu. Bannerele afișate la Târgoviște

Galeria Stelei a profitat de meciul Chindia Târgoviște – CSA Steaua, din prima etapă a Ligii a 2-a, pentru a continua “războiul” cu FCSB, Gigi Becali, dar și cu premierul României, Marcel Ciolacu.

Galeria Stelei: „Proști, dar mulți, pe asta se bazează și Marcel / La anul vă cere să puneți ștampila pe el”

Aproximativ două mii de fani ai Stelei au venit la Târgoviște și au umplut peluza noii arene. Galeria „militarilor” a folosit torțe și fumigene în startul partidei.

Pe toată durata meciului, „ultrașii” au scandat împotriva FCSB-ului, a lui Gigi Becali, a Federației Române de Fotbal, dar și împotriva PSD-ului și a premierului Marcel Ciolacu. 

Gigi Becali (65 de ani) a fost ținta principală a galeriei Stelei. Patronul de la FCSB a fost înjurat în repetate rânduri. De același „tratament” a avut parte liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Suporterii din Peluza Sud Steaua au afișat mai multe bannere care i-au luat la țintă pe fanii FCSB-ului, pe Gigi Becali, dar și pe premierul Marcel Ciolacu.

Bannerele afișate de galeria Stelei pe stadionul din Târgoviște:

„Proști, dar mulți, pe asta se bazează și Marcel / La anul vă cere să puneți ștampila pe el”

„Pe toți cei care la greu au trădat sau de Steaua s-au distanțat / Dreptatea se va răzbuna fără greșeală la un moment dat”

 „Steaua joacă azi!”

„Suntem atacați, Radu cel Frumos se aude-n unitate / La arme, la luptă, niciun pas în spate”

CSA Steaua face marea schimbare, pentru a putea promova în SuperLiga! “A înștiințat FRF”

CSA Steaua negociază cu investitori, care să facă parte dintr-o societate care va administra echipa de fotbal, pentru a putea obține dreptul de promovare în SuperLiga.

CSA Steaua nu a promovat în Superliga la finalul sezonului trecut, deși a terminat pe locul doi în play-off. “Militarii” trebuie să-și schimbe forma de organizare, din club de drept public în club de drept privat.

Deși discuțiile cu potențialii investitori nu s-au încheiat, CSA Steaua a informat Federația Română de Fotbal că își va schimba statutul, pentru a avea drept de promovare în prima ligă.

În plus, Asociația Steliștilor 1947 ar putea face parte dintr-o viitoare asociere și a primit un răspuns din partea Clubului Sportiv al Armatei.

“DA, Clubul Steaua a înștiințat, în timpul regulamentar, Federația Română de Fotbal că își va schimba statutul într-o entitate de drept privat pentru a promova în Liga 1 la fotbal.

Toate documentele necesare vor fi depuse de Steaua, după ce se vor finaliza discuțiile cu partenerii privați și se va ajunge la o concluzie cu privire la noua formă de organizare a echipei de fotbal.

Contrar tuturor știrilor false apărute în mass-media, clubul Steaua își dorește un parteneriat privat în care rolul său va fi de a proteja marca Steaua și a urmări performanța.

AS47 a trimis o cerere pentru a face parte dintr-o viitoare asociere, pentru a urmări și transmite mai departe cât se poate de transparent informații suporterilor”, este mesajul publicat de AS47, pe Facebook.

Lasă un comentariu