Gata, nu se mai bagă Becali la echipă?! Când crede Mutu yca se va întâmpla

FCSB este liderul play-off-ului SuperLigii, cu 7 etape rămase de disputat. Gruparea roș-albastră are 10 puncte avans față de principalele urmăritoare, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

După victoria FCSB – Universitatea Craiova 2-0, Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe Gigi Becali și a promis să-i ofere o diplomă la finalul sezonului, în cazul în care FCSB câștigă titlul. În același timp, Adrian Mutu, fostul antrenor de la CFR Cluj, a sugerat că, dacă bucureștenii vor deveni campioni, patronul echipei ar trebui să se retragă, considerând că și-a demonstrat deja meritele.

Cred că Gigi Becali, dacă ia campionatul, și o să-l ia aproape sigur, ca să nu spun sigur, nu se va mai băga (n.r.-la echipă) de la anul. Dar nu știu de ce… Nu-l cunosc, nu am vorbit… Când ne vedem, ne salutăm, dar nu avem prietenii. E și mai în vârstă ca mine.

Eu cred că Gigi își face damblaua și își vede de lucrurile lui. Și spune: `Gata, am făcut-o și pe asta`. Că o face o dată, o face de cinci ori, are și o vârstă, la un moment dat te oprești… Nu-și pune antrenor, că are…

În sufletul lui, Gigi Becali este cel mai fericit om că toată lumea știe că el a făcut echipa, primul 11 și schimbările. Și că le-a demonstrat tuturor că poate să o facă și pe asta. Și că poate să câștige campionatul”,a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

Clasamentul play-off-ului

  • 1. FCSB – 41 de puncte
  • 2. CFR Cluj – 31 de puncte (A beneficiat de rotunjire)
  • 3. Universitatea Craiova – 31 de puncte (A beneficiat de rotunjire)
  • 4. Rapid – 28 de puncte (A beneficiat de rotunjire)
  • 5. Farul – 26 de puncte (A beneficiat de rotunjire)
  • 6. Sepsi – 24 de puncte (A beneficiat de rotunjire)

Lasă un comentariu