Generatia de aur se apără. Florin Prunea, critic la adresa lui Răzvan Burleanu ,,parcă s-a întors Ceaușescu,,

Continuă tensiunile între Generația de Aur și conducătorii FRF, cu Răzvan Burleanu (39 de ani) aducând un nou mesaj pentru foștii componenți ai echipei naționale. A oferit explicații privind discuțiile din media referitoare la invitațiile pentru partida România-Elveția.

”Eu nu m-am plâns și nu sunt un om care mă plâng că nu primesc invitație la echipa națională. Nu e o problemă pentru mine, dacă primesc sau nu primesc. Unu la mână. A doua la mână.

S-au umflat puțin mușchii pe el acum, după victoria asta. Și a mai prins puțin culoare în obraji. I-a trecut glonțul pe la ureche. Și foarte bine, că era o presiune. Dispărea din fotbal, dacă nu se califica.

Trebuie să le facă statuie lui Edi și băieților că l-au scăpat. El, de la un salariu de 400 de euro, a venit la unul de 36.000 de euro/lună. Ce însemna să se întoarcă înapoi la 500 de euro. A luat puțin culoare așa.

Eu l-am prins pe Ceaușescu. Exact, parcă s-a întors Ceaușescu. Exact copia fidelă. Copia fidelă a lui Ceaușescu. Chiar nu mă simt atins de chestia asta. Cei care plâng. Cine a plâns?

Eu nici nu puteam să fiu prezent la meci. Că pe unii i-a sunat și pe alții nu, e strict problema lor. Eu nu sunt în ăia care mă plâng. Nu am de ce să plâng. Că nu am primit invitație.

Nu e prima dată. Și chiar am avut treabă. Eu, de exemplu, acum am fost delegat de UEFA la Serbia – Bulgaria, ieri”, a spus Florin Prunea, pentru iAMSport.

  • Răzvan Burleanu este președintele FRF din 2014, când l-a înlocuit pe Mircea Sandu.

De la ce a pornit ultimul conflict dintre Răzvan Burleanu și Generația de Aur

Contestat de-a lungul timpului de jucătorii care au făcut parte din cea mai de succes perioadă din istoria naționalei, Răzvan Burleanu ar fi găsit un mod în care să se răzbune.

Se pare că șeful FRF a trimis invitații selective doar pentru o parte dintre foștii internaționali ai României.

Sărit din schemă a fost și Florin Prunea, printre alții, iar fostul portar, recunoscut ca un critic al lui Burleanu, nu s-a ferit de cuvinte și a continuat să fie acid la adresa conducătorului.

  • Florin Prunea are 40 de selecții pentru echipa națională a României.

Lasă un comentariu