George Ogăraru are un mesaj pentru suporterii FCSB

George Ogăraru (44 de ani) a fost rugat, în cadrul podcastului iAM Ștucan, să transmită un mesaj pentru fanii Stelei și unul către fanii FCSB.

Fost fundaș la Ajax, George Ogăraru s-a format la Steaua și a jucat și pentru FCSB, înainte ca judecătorii să stabilească faptul că Gigi Becali a înregistrat ilegal marca Steaua. După ce instanțele au dovedit că FCSB nu are nicio legătură cu Steaua, George Ogăraru a ales să-și apere clubul la care s-a format, ceea ce l-a transformat într-o țintă pentru fanii FCSB.

George Ogăraru a fost invitatul lui Costin Ștucan la podcastul iAMsport.ro, iAM Ștucan. În cadrul interviului, gazda podcastului l-a invitat pe George Ogăraru să le transmită un mesaj suporterilor FCSB. Provocarea a venit în contextul în care George Ogăraru a fost aspru criticat de fanii FCSB pentru că a ales să susțină Steaua.

Fostul internațional român a transmis însă un mesaj fair-play și o invitație la pace între suporterii celor două echipe:

Costin Ștucan: Mai am o provocare pentru tine. O să te rog să transmiți două mesaje: unu, pentru fanii clubului Steaua pe care i-am auzit… sunt mulți care mi-au scris, ”domnule, ne-am cam săturat. Simțim că mergem în gol”. Ai un mesaj pentru ei?

George Ogăraru: Să continue să lupte, să creadă, să insiste să fie alături de club, să fie alături de echipă, pentru că ei sunt un pilon foarte important, poate cel mai important, când vine vorba despre stabilitatea acestei echipe și acestui club. Ei sunt foarte importanți, ca presiunea lor să fie acolo, să-și dorească în mod constant ca această echipă să ajungă în prima divizie.

Ștucan: Și te mai rog să mai transmiți un mesaj către fanii FCSB…

Ogăraru: Să-și susțină echipa, să se bucure de succesul ei, să îi respecte pe ceilalți și opiniile celorlalți și să stea departe de războaie!

Ștucan: Și un mesaj pentru George Ogăraru?

Ogăraru: Încearcă să-ți găsești liniștea și să fii mulțumit cu ceea ce ai și cu ceea ce ești!

George Ogăraru: „Steaua nu o să dispară niciodată”


În prezent, George Ogăraru conduce academia de fotbal a Stelei, pe care a adus-o în TOP 10 cele mai puternice din fotbalul românesc. Cu toate acestea, echipa de seniori stagnează.

Steaua încă nu a obținut dreptul de a juca în Superliga, iar suporterii sunt tot mai nemulțumiți. Însă George Ogăraru le transmite cu tărie că Steaua nu are cum să dispară vreodată, deoarece este un club mult prea mare:

”Steaua nu o să dispară niciodată, multă lume ignoră un lucru important, limitează Steaua la secția de fotbal, înseamnă mai mult, deși a fost vârful de lance.

Steaua are aproximativ 40 de secții sportive, campioni olimpici și mondiali, Steaua se bucură se stabilitate, sportul pilon al societății trebuie susținut de statul român”, a mai spus George Ogăraru, în cadrul podcastului iAM Ștucan.

Lasă un comentariu