George Pușcaș la FCSB? Unde vrea să joace Pușcaș și ce spune patronul

FCSB a câștigat titlul în Liga 1 după o pauză de 9 ani. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a anunțat că vrea să întărească serios echipa pentru a forța intrarea în grupele Champions League.

Deși inițial vorbea despre Louis Munteanu și Denis Alibec, acum ar putea fi tentat să-l aducă și pe George Pușcaș, mai ales că atacantul lui Bari este pe cale să părăsească echipa sa.

Un atacant vreau să iau, un atacant bun. Puşcaş? Da, dar pot eu să-l iau pe Puşcaş? Să vorbesc cu Meme. E greu să-i dau salariul ăla mare. E greu să îi dau eu salariul ăsta”, spunea Gigi Becali în urmă cu ceva timp, potrivit AS.ro.

George Pușcaș, atacantul împrumutat de Bari de la Genoa, va pleca de la echipă, potrivit presei italiene. Formația din sud-estul Italiei nu intenționează să-l transfere definitiv pe român și nici să-i prelungească împrumutul.

Astfel, Gigi Becali, patronul FCSB, ar putea profita de situație pentru a-l semna pe fostul coleg al lui Radu Drăgușin, mai ales că are mare nevoie de un atacant la campioana României.

Puşcaş vrea să joace în străinătate

Presa din Italia susţine că Puşcaş are mai multe oferte din Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Pe de altă parte, George ar fi tentat să joace în continuare în afara României.

„George nu mai are niciun viitor la Genoa, dar există câțiva pretendenți din Serie B, campionatul în care jucătorul s-a simțit bine și a dat randament. Numai că românul alege să nu plece din elita Italiei sau, în cel mai favorabil caz, să ajungă în Premier League.

Faptul că discuțiile pentru transfer trenează blochează și mutările din mercato gândite de squadra lui Gilardino. Pellegri, plecat în 2019 la AS Monaco pentru 30 de milioane de euro, nu se poate întoarce la clubul la care s-a format, negăsindu-și prea mult loc la Torino”, au notat jurnaliștii italieni.

Conform celor de la Il Giorno, citaţi de parmalive.com, Como vrea neapărat să promoveze în acest sezon de Serie B. Astfel, echipa de pe locul 3 îl vrea pe Puşcaş.

Italienii notează şi că Parma, Bari şi Spezia sunt echipele care îi mai fac marcaj strâns atacantului de 27 de ani cotat la două milioane de euro.

Șansele ca Pușcaș să ajungă la FCSB sunt foarte minime. Jucătorul nu își dorește să joace în campionatul României iar patronul Roș – Albaștrilor nu este dispus să ofere foarte mulți bani pentru a realiza acest transfer.

Lasă un comentariu