Gestul lui Nana Antwi în primul meci al lui FCSB din cantonament l-a cucerit pe Becali

FCSB a disputat, luni seară, primul meci amical în cantonamentul din Olanda.  

La mai bine de o săptămână de la sosirea în Olanda, FCSB a disputat un meci amical împotriva CSV Apeldoorn, o echipă recent promovată în liga a cincea olandeză. Campioana României s-a distrat cu adversarii amatori, înscriind patru goluri în fiecare repriză și câștigând cu 8-0.

Nana Antwi, tumbă după golul reușit la FCSB. Gigi Becali, fan al acrobațiilor

Golurile FCSB au fost marcate de Mihai Lixandru (minutul 6), Alexandru Băluță (minutele 20 și 21), Luis Phelipe (minutul 25), Marius Ștefănescu (minutele 53 și 84), Nana Antwi (minutul 64) și David Miculescu (minutul 89). Nana Antwi (23 de ani), introdus în repriza a doua, a înscris în minutul 64 după ce a preluat excelent o centrare trimisă de Ionuț Panțîru din flancul stâng și a lobat portarul.

Antwi a sărbătorit golul într-un mod acrobatic, făcând o tumbă, amintind de stilul în care Andrei Ivan își sărbătorea reușitele în Liga 1.

În 2016, Gigi Becali a recunoscut că și-ar fi dorit să-l transfere la FCSB pe Andrei Ivan. Pe lângă calitățile fotbalistice, patronul bucureștenilor era impresionat de modul acrobatic în care fotbalistul Universității Craiova își sărbătorea golurile.

„Ivan este un jucător pe care eu mi l-am dorit foarte mult. Știți de ce am ținut neapărat să-l iau, de ce mi-a plăcut acest jucător? Pentru că a făcut o tumbă după ce a marcat un gol. M-am gândit că talentul lui – că are talent – combinat cu munca lui înseamnă că-i place munca și că a exersat mult până la 19 ani, că acea tumbă nu o face oricine fără antrenament mult. Asta înseamnă că are și calități fizice”, spunea Gigi Becali, în urmă cu mai bine de opt ani.

Cum a arătat FCSB în amicalul cu CSV Apeldoorn

  • Repriza 1: Vlad – Crețu, Ngezana, Haruț, Radunovic (cpt) – Lixandru, Pandele – Musi, Băluță, Luis Phelipe – Radaslavescu.
  • Repriza 2: Udrea – Dawa, Chiricheș, Panțîru – Antwi, Alhassan, Edjouma, Kiki – Ștefănescu, Miculescu, Toma.

FCSB va mai juca un amical în cantonamentul din Olanda, vineri, de la ora 17:00 (ora României), contra lui Almere City, formație din Eredivisie.

Primul meci oficial al lui FCSB va fi joi, 4 iulie, Supercupa României împotriva celor de la Corvinul Hunedoara. Cinci zile mai târziu, campioana va înfrunta Virtus (San Marino) în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

 

Lasă un comentariu