Gheorghe Mustață anunță un nou transfer la FCSB

FCSB a făcut patru transferuri în această vară, însă conducerea ar încerca să mai aducă întăriri înaintea încheierii ferestrei de mercato.

Ultimul transfer al celor de la FCSB este Vlad Chiricheș. Căpitanul naționalei României s-a despărțit de Cremonese și a revenit la formația roș-albastăr după 10 ani. Înaintea lui, la vicecampioana României au mai sosit în această vară Siyabonga Ngezana, Alexandru Băluță și Damjan Djokovic.

Gheorghe Mustață anunță un nou transfer la FCSB

Prezent la Sofia pentru meciul cu CSKA 1948, din Conference League, Gheorghe Mustață anunță că FCSB ar vrea să facă încă un transfer. Liderul Peluzei Nord nu a oferit vreun nume, însă este încrezător că mutarea se va realiza.

„Din punctul nostru de vedere, mai ales că s-a făcut acest transfer cu Chiricheş, mai aşteptăm un transfer pe care îl ştiu cred numai eu şi sperăm să se realizeze şi acest transfer. Important e să se realizeze şi după vedem.

Ne bucurăm foarte mult că a venit acasă Chiricheş, în meciurile viitoare sigur va juca. Echipa uşor uşor îşi revine şi anul ăsta trebuie să luăm campionatul obligatoriu.

Evident că ar fi o dramă (n.r – dacă FCSB nu se va califica), pentru că la pretenţiile pe care le avem, la jucătorii actuali şi la jocul care este la ora asta, ar fi un eşec foarte mare. Un rezultat bun aici, un rezultat bun acasă şi ne calificăm fără probleme.

Mă bucur că Florinel Coman este în formă, că toată echipa joacă ce trebuie… sunt şi Băluţă şi Djokovic. La ora asta avem o echipă foarte bună!”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit as.ro.

Ce transferuri a făcut FCSB în această vară

  • Vlad Chiricheș (22 de ani / fundaș central / România / Cremonese / liber de contract)
  • Damjan Djokovic (33 de ani / mijlocaș central / Croația, Olanda / Al Raed Buraidah / liber de contract)
  • Alexandru Băluță (29 de ani / mijlocaș ofensiv / România / Puskas Akademia / liber de contract)
  • Siyabonga Ngezana (25 de ani / fundaș central / Africa de Sud / 600.000 de euro)

Lasă un comentariu