Gheorghe Mustaţă: „Asta îţi trebuie într-un vestiar!”. Comparaţie inedită între Vlad Chiricheş şi Cristian Săpunaru

Gheorghe Mustaţă a făcut o comparaţie inedită între Vlad Chiricheş şi căpitanul rivalei Rapid, Cristian Săpunaru. Liderul galeriei FCSB-ului este sigur că revenirea lui Chiricheş, după 8 luni, a avut un rol determinant în victoriile pe linie obţinute în play-off.

Chiricheş a fost titular în meciurile cu Farul şi Universitatea Craiova, în care roş-albaştrii nu au primit niciun gol şi s-au distanţat la 10 puncte de urmăritoare.

Liderul fanilor de la FCSB afirmă că, chiar dacă Darius Olaru poartă banderola de căpitan, adevăratul lider din vestiar este Chiricheş.

Contează foarte mult să ai un bătrân într-o echipă tânără. Mă bucur că Florinel Coman a spus-o că la pauză Chiricheş a avut o atitudine mai concretă în vestiar şi i-a mobilizat că se poate întoarce rezultatul.

Şi trebuie să joace cu aceeaşi ambiţie. Când am vorbit cu el i-am spus căpitanul de echipă. Dar el m-a corectat şi mi-a spus că nu e căpitan. Mă refeream la faptul că e căpitanul înaintea lui Darius Olaru.

Este un tip foarte modest, cu foarte mare autoritate în vestiar. Mă bucur că Florinel Coman este alături de el, de fapt toţi jucătorii sunt alături de Chiricheş. Asta îţi trebuie într-un vestiar cu toţi aceşti tineri.

El este liderul. Aşa cred, aşa văd şi la antrenament. Exact ce face Săpunaru în vestiar la Rapid cu mobilizarea jucătorilor, exact aşa e Chiricheş la noi. Este un lucru foarte bun pentru copii ăştia.

Întoarcerea lui Chiricheş este un lucru foarte bun. Echipa are mai multă încredere după revenirea lui. Mă bucur că în momentul în care vorbesc cu ei, nimeni nu vorbeşte de campionat, ci strict de meciul lor, de mobilizarea lor în teren.

Să câştige puncte la următorul meci. Lucrul ăsta mă bucură foarte mult”, a spus Gheorghe Mustaţă la fanatik.ro.

Vlad Chiricheş are contract cu FCSB până la finalul acestui sezon, dar înţelegerea pe care o are cu Gigi Becali se prelungeşte automat dacă roş-albaştrii câştigă titlul.

Lasă un comentariu