Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, nu mai vrea pe Ghencea! Cum a motivat: „Vă spun de ce”

FCSB o va întâlni pe Rapid București în următoarea etapă.

Meciul dintre cele două cluburi va conta pentru a 15-a etapă din sezonul regulat al Superligii României și se va desfășura pe Arena Națională.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, nu mai vrea pe Ghencea! Cum a motivat: „Vă spun de ce”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, susține că nu-și mai dorește ca gruparea roș-albastră să evolueze pe Ghencea, stadionul celor de la CSA Steaua București.

Astfel, Mustață a precizat că Ghencea nu mai oferă atracția de altădată și că FCSB și-a făcut ambiția deja de a demonstra că poate intra în „Templul fotbalului”.

„De jucat poate să joace, nu se mai pune problema, se joacă, închiriezi, plătești, dar nu aș mai vrea. Nu prea aș mai vrea, să vă spun de ce.

În primul rând le bagi bani și au cu ce să trăiască, al doilea rând nu mai e Ghencea aia pe care o știu eu. Este cel mai frumos din țară, cel mai frumos! 

Nu mai e atracția aia mare care a fost odată. Ne-am făcut ambiția, le-am arătat că se joacă în Ghencea, că Steaua umple stadionul ăla”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit Fanatik.

Petrolul Ploiești – FCSB 2-2

Damjan Djokovic a deschis scorul în minutul trei al partidei, iar Alexandru Băluță a majorat diferența pentru gruparea roș-albastră în minutul 52 din partea secundă.

Pe final, „lupii galbeni” au dat lovitura. Jair a micșorat diferența în minutul 71, iar Gicu Grozav a fructificat o lovitură de pedeapsă în minutul 90+7 și a smuls un egal.

În urma rezultatului de egalitate, FCSB rămâne lider cu 31 de puncte (nouă victorii, patru remize, un eșec), în timp ce Petrolul Ploiești se află pe locul șase în zona de play-off cu 20 de puncte (patru victorii, opt remize, două eșecuri).

Lasă un comentariu