Gheorghe Mustață: ”Noi suntem Steaua, venim acasă”

FCSB va juca pentru prima oară pe noul stadion din Ghencea.

Cererea vicecampioanei pentru disputarea meciului cu CFR Cluj pe arena Stelei a fost, în cele din urmă, aprobată, iar la prima vedere partida a stârnit interes pentru fanii FCSB-ului.

Chiar dacă nu au reușit să umple micuța arenă Arcul de Triumf la meciul cu Dinamo, fanii FCSB-ului ar fi cumpărat un număr important de bilete pentru această partidă, susțin organizatorii, care se așteaptă la un ”sold-out” la ora meciului.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a fost prezent la stadionul din Ghencea și a oferit o serie de declarații. A ținut să facă și un apel către suporterii vicecampioanei.

Gheorghe Mustață: ”Noi suntem Steaua, venim acasă”

„Cred că e cel mai frumos stadion din țară, mai frumos ca Național Arena. Jucăm un meci în Ghencea, ne-am întors acasă. Vreau să fac și un apel la suporteri, să vină la stadion în liniște, să nu le fie frică. Vreau să fac un apel concret, clar, și pentru Peluza Nord și pentru suporterii care vin la tribuna a doua. Toleranță zero la torțe și FP3-uri, bombe. 

Peluza Nord nu va folosi torțe, nu va folosi FP3-uri. Noi vrem să arătăm că suntem oameni civilizați, se poate discuta cu noi și se poate discuta orice. Nu să fim catalogați nenorociți, huligani. De asta fac apel la suporteri.

Sunt instituțiile statului care ne supraveghează. Cine vrea să facă ceva este strict problema lui. Eu răspund de ceea ce fac eu. Eu îndrum suporterii către stadion, spun doar atât. Peluza Nord are toleranță zero, fără torțe, absolut nimic.

Nu ne interesează, noi suntem Peluza Nord, noi suntem Steaua, venim acasă, ne încurajăm echipa. Nu vrem să se întâmple absolut nimic. Vrem să arătăm că nu suntem ceea ce cred alții”, a spus Gheorghe Mustață.

”Avem obligația să nu spunem că suntem Steaua, dar nu putem opri galeria”

Gigi Becali a dezvăluit și clauza impusă de cei de la Steaua după semnarea contractului pentru închirierea stadionului din Ghencea. Oficialii clubului FCSB nu trebuie să spună în aparițiile publice că sunt Steaua.

”S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost.

Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim.

E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională”, a spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu