Gică Hagi a anunțat că Farul intră în cursă cu FCSB pentru Louis Munteanu

Gică Hagi (59 de ani) a fost extrem de jovial după meciul Farul – Rapid, scor 3-1, din etapa a șasea a play-off-ului SuperLigii.

„Regele” a zâmbit pe tot parcursul interviului și a surprins pe toată lumea cu anunțul său neașteptat referitor la Louis Munteanu (21 de ani), împrumutat de la Fiorentina până la finalul sezonului.

Gică Hagi a dezvăluit că Farul se va alătura cursei pentru Louis Munteanu împotriva FCSB-ului. Este o situație cu totul neașteptată, având în vedere că Hagi și Becali, în mod obișnuit, evită să intre în competiție pe piața transferurilor, dată fiind relația lor specială de naș și fin.

„La suma pe care am văzut-o în ziar, și noi putem să concurăm. Eu credeam că e mai mare. La suma aia ne înscriem și noi, putem și noi”, a spus Hagi. 

De altfel, Becali obișnuiește să îi ceară prima dată acordul lui Hagi înainte să pună ochii pe un jucător dorit și de Farul. Rămâne acum de văzut cum vor gestiona cei doi situația legată de Munteanu. 

  • 32 de meciuri, 10 goluri și 4 assisturi sunt cifrele lui Louis Munteanu la Farul în acest sezon. Cota sa de piață e de 1,5 milioane de euro pe site-ul Transfermarkt. 
  • La vară, Louis Munteanu intră în ultimele 12 luni de contract cu Fiorentina, astfel că italienii îl vor vinde, cel mai probabil, la un preț redus. 

Suma la care se referă Hagi este cea rostită de Becali în urmă cu doar câteva zile, la o conferință de presă. 

„Louis Munteanu e o soluție de viitor. El mai are contract un an cu Fiorentina, cum să dau un milion jumate pe el? Peste jumătate de an e liber. Dau 400.000 maximum. Ei vor să scoată banii pe care i-au plătit pe el”, a declarat Becali. 

Lasă un comentariu