Gică Popescu a ”înțepat-o” pe FCSB

După o experiență nereușită la FCSB, Cristi Ganea (31 de ani) s-a întors la Farul, echipă la care a fost prezentat în cursul zilei de marți.

Gică Popescu: ”De ce jucătorii joacă bine doar când sunt la Hagi? Oare e doar vina lor? ” 

Gică Popescu a comentat în cadrul emisiunii Fotbal Club transferul lui Cristi Ganea, de la FCSB, echipă la care nu a reușit să se impună.

Președintele constănțenilor a mărturisit că nu este interesat de prestațiile pe care jucătorii le-au avut la fostele echipe, însă și-a pus un semn de întrebare în legătură cu jucătorii care au evoluții bune atunci când sunt sub comanda lui Gică Hagi, însă nu reușesc să se impună la alte echipe, așa cum a fost și cazul lui Cristi Ganea.

Oficialul constănțenilor consideră că, în asemenea situații, vina nu le aparține doar jucătorilor.

Nu ne interesează ce fac jucătorii la alte cluburi, ne interesează să performeze atunci când aleg să vină la Farul. Dacă ne uităm la majoritatea jucătorilor care nu au jucat la alte echipe și au venit la Farul, la noi au triumfat. Uitați-vă la Băluță, la Alibec, au venit și au devenit campioni. Sunt jucători care nu au jucat la nivelul lor în străinătate, iar la noi au performat foarte bine.

Pe noi ne interesează să performeze la noi în perioada în care sunt sub contract. Noi îi gestionăm doar în perioada când sunt la noi. Îmi pun întrebarea, de ce toți jucătorii joacă bine doar când sunt la Gică? Oare nu ține și de alte aspecte? Oare să fie doar vina lor? Dacă luăm fiecare caz în parte, găsim circumstanțe prin care să explicăm evoluția slabă a respectivilor jucători.

La noi nu există titulari și rezerve. Avem un lot de jucători din care Gică alege un ’11’ potrivit, e important să ai jucători din care să ai de unde alege. S-a întâmplat să avem mulți jucători accidentați sau ieșiți din formă. E nevoie de dubluri pe toate posturile. Dacă va reuși să se impună, cu siguranță va fi titular așa cum a fost în prima perioadă în care a fost la noi”, a spus Gică Popescu la Fotbal Club.

Cristi Ganea: ”Am avut un an destul de greu!”

Cristi Ganea revine sub comanda lui Gică Hagi, la trei ani și jumătate de la precedenta sa experiență la Ovidiu. În cadrul interviului de prezentare, fostul jucător al celor de la FCSB a spus ce l-a făcut să ia această decizie, dar și care este obiectivul său în tricoul Farului.

„Am avut un an destul de greu, am trecut prin câteva probleme. Am venit cu tot sufletul la echipă, să mă simt important și să îmi ajut echipa sa își îndeplinească obiectivele.

Sunt într-un moment greu, pentru că nu am mai jucat în ultimul timp și nu sunt genul de jucător care să stea pe bancă. Nu îmi place ideea asta, mereu am fost învățat să joc

Am ales Farul pentru că știu ce se cere aici, am muncit 3-4 ani în acest club. Îmi doresc să fiu sănătos și să îmi ajut echipa. Îmi doresc să mă simt din nou important, să intrăm în play-off și vedem ce va fi. Va fi o luptă grea, dar avem o echipă bună, care știe să joace în astfel de momente”, a transmis Ganea, pentru site-ul Farului.

Lasă un comentariu