Gigi Becali: ”90% putem să-l trecem la FCSB!” Raul Rusescu, îl avertizează: ,,Nu o să mai fie personajul principal în vestiar”

Florin Tănase a fost rezervă neutilizată la ultimuleci al lui Al Akhdoud din acest sezon, scor 2-0 în fața celor de la Al Taee, formația la care evoluează Andrei Cordea și Marko Dugandzic.

În urma acestui rezultat, Al Akhdoud s-a salvat de la retrogradare, însă este puțin probabil ca Florin Tănase să rămână la echipa saudită.

90% șanse ca Florin Tănase să revină la FCSB
Contractul său expiră în această vară, iar Gigi Becali susține că sunt 90% șanse ca transferul lui Florin Tănase la FCSB să se concretizeze. Patronul FCSB a anunțat că transferul este aproape finalizat. Fostul căpitan al roș-albaștrilor i-a spus lui Gigi Becali că nu mai negociază cu niciun alt club și va semna cu FCSB pe un salariu stabilit de finanțator.

Da, bravo… Tănase cred că e al șaselea transfer. Marți cred că vine în țară. După părerea mea, 90% putem să-l trecem la FCSB. Nu mai, ce discuție să fie cu el. Tănase mi-a zis că nu negociază nimic, vine la FCSB, să-i dau ce bani vreau eu. Tănase a făcut bani”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Chiar Florin Tănase declara în urmă cu câteva zile că și-ar dori să îmbrace din nou echipamentul roș-albaștrilor: ”Eu vorbesc cu ”Ferguson”, ținem legătura, am mai spus-o. Cu Luțu… Așteptăm să vedem ce oferte mai avem. Cu siguranță ne vom întâlni când voi veni în țară. Mi-aș dori să joc în Champions League, cine nu și-ar dori și mai ales cu echipa lui de suflet. Dar vreau să mai aștept să vedem ce oferte mai am”.

  • 3,2 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, conform Transfermarkt.

Tănase, avertizat despre revenirea la FCSB: ”Nu va mai fi personaj principal!”

Raul Rusescu, fostul jucător al noii campioane a României, consideră că Florin Tănase nu va mai avea același statut la FCSB ca cel pe care îl avea înainte să plece de la echipa patronată de Gigi Becali.

Ar fi important să vină devreme, nu în septembrie, adică să prindă pregătirea. Florin Tănase nu se mai întoarce cum a plecat. A plecat din postura de căpitan, dar băieţii de acum au câştigat autoritar titlul.

Nu o să mai fie personajul principal în vestiar. Acum, în vestiar sunt Târnovanu, Şut, Olaru… Cred că va juca mai mult în centru: atacant, în spatele vârfului sau inter. Nu-l văd în bandă. E un jucător care te poate ajuta mult mai mult din centru decât din bandă”, a spus Raul Rusescu, potrivit GSP.

Lasă un comentariu