Gigi Becali a anunțat că meciul FCSB – Universitatea Craiova se joacă pe stadionul Steaua: „Păi o să fie pe Ghencea, da”

Gigi Becali a anunțat că meciul FCSB – Universitatea Craiova se joacă pe stadionul Steaua. Echipa sa va întâlni formația lui Mihai Rotaru, la începutul lunii septembrie, iar finanțatorul roș-albaștrilor a declarat că partida se va disputa pe arena din Ghencea.

Gigi Becali a anunțat că meciul FCSB – Universitatea Craiova se joacă pe stadionul Steaua: „Păi o să fie pe Ghencea, da”

După dezamăgirea oferită de FCSB la eliminarea din Conference League, din dubla manșă disputată împotriva danezilor de la Nordsjaelland, Gigi Becali a dat declarații în legătură cu adversarele din campionat pe care acesta le consideră periculoase în drumul spre titlu, cât și despre stadionul pe care echipa sa se va duela cu formația lui Mihai Rotaru.

Universitatea Craiova și CFR Cluj sunt echipele care, în viziunea omului de afaceri, îi pot pune probleme FCSB-ului în acest sezon de Superliga, în lupta pentru câștigarea campionatului. Universitatea a adunat 11 puncte în cinci partide disputate, înaintea meciului cu UTA, și se află pe poziția secundă, la un punct în spatele roș-albaștrilor. De cealaltă parte, CFR Cluj nu a avut startul de sezon al celorlalte două contracandidate la titlu, iar formația condusă de Andrea Mandorlini ocupă locul șase în clasament, cu șapte puncte adunate în patru jocuri.

Gigi Becali a făcut anunțul cu privire la arena pe care se va juca meciul împotriva Universității Craiova, veste așteptată de suporterii FCSB: (n.r. care ar fi cele mai periculoase adversare în acest sezon) Cred că Craiova și CFR. Craiova, care are echipă mai valoroasă, și CFR, care încă nu pot să îmi dau seama. Au făcut o impresie bună, dar după aia mi-am stricat-o, e bine că mi-am stricat-o. Dar Craiova e o echipă care are jucători valoroși, dar să vedem dacă o să fie puși în valoare, asta e important. (n.r. dacă se va juca meciul cu Universitatea în Ghencea) Păi o să fie pe Ghencea, da”, a declarat Gigi Becali, la ProSport Live.

Lasă un comentariu