Gigi Becali a anunțat înlocuitorul lui Florinel Coman

Florinel Coman (26 de ani) a fost titular pentru naționala României în succesul fantastic cu Ucraina, scor 3-0, și a avut o prestație apreciată.

Deși nu a marcat în această partidă, șeptarul „Tricolor” a impresionat echipa Al-Duhail, care, conform lui Gigi Becali (65 de ani), a achitat clauza de reziliere de 5 milioane de euro prevăzută în contractul atacantului. Astfel, după cum a anunțat „latifundiarul din Pipera”, Coman va pleca în curând de la FCSB.

La scurt timp, patronul „roș-albaștrilor” a anunțat cine îl va înlocui în echipa de start pe Florinel Coman, golgheterul FCSB din sezonul trecut (cu 19 goluri).

Marius Ștefănescu, înlocuitorul lui Florinel Coman la FCSB

Gigi Becali a declarat că în poziția de extremă stânga, în locul lui Florinel Coman, va juca titular Marius Ștefănescu (25 de ani), proaspăt transferat de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Omul de afaceri este convins că fostul jucător din Covasna este mult mai eficient decât Coman și că îl va suplini perfect pe șeptarul „roș-albaștrilor”.

Totodată, ”latifundiarul din Pipera” a dezvăluit că i-a trecut lui Ștefănescu în contract o clauză de reziliere de 10 milioane de euro.

”L-am luat pe Ştefănescu care nu e mai talentat, dar e mai eficient decât Florinel. Ştefănescu ăsta ne va califica în Champions League. Spuneau unii că cu cine concurează… nu concurează cu nimeni! Ştefănescu va fi titular de drept, nu concurează cu nimeni.

Imediat îl ia (n.r. la naţională pe Ştefănescu) şi gata. Am pus 10 milioane de euro, o să plătească clauza. Atât i-am plătit clauză, după un an o să i se plătească”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

  • 1,7 milioane de euro este cota de piață a lui Marius Ștefănescu, potrivit transfermarkt.com
  • 14 goluri și 8 pase decisive a reușit atacantul lateral în sezonul 2023/2024
  • Marius Ștefănescu mai avea contract până în vara lui 2026 cu Sepsi

Lasă un comentariu