Gigi Becali a anunțat primul jucător care ReVine la FCSB: ”Vine!”

FCSB a câștigat cu 2-1 meciul cu Farul Constanța din această etapă și a câștigat matematic titlul de campioană, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

David Miculescu a deschis scorul pentru FCSB și a adus un avantaj de 1-0 pentru echipa lui Elias Charalambous la pauză. În repriza a doua, Rivaldinho a restabilit egalitatea, dând emoții fanilor „roș-albaștri” pentru o scurtă perioadă de timp.

Alexandru Băluță a adus bucuria în rândul fanilor celor de la FCSB cu golul său de 2-1, marcând după nouă ani așteptare pentru acest titlu.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a anunțat lista de transferuri pentru următoarea perioadă de mercato, inclusiv revenirea lui Malcom Edjouma la echipă, după împrumutul său la Bari în Serie B în sezonul precedent.

„În locul cui să-l iau? Îl locul lui Olaru? Unde să plece Olaru? Să-l iau în locul lui Tănase? Păi locul lui Tănase… vedem noi! Pe Șut și pe Lixandru nu-i scoate nimeni. 

Stai să-l vedem și pe Baba, mai vine și Edjouma. Ce să fac eu cu Tchacsidis? Eu am nevoie de forță și putere la mijlocul terenului”, a spus Gigi Becali.

FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanța, în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii, câștigând astfel titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureștenilor datează din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

Malcom Edjouma, mijlocașul francez împrumutat de FCSB la Bari, se va întoarce sub comanda lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii. Deși a avut 22 de apariții în Serie B pentru Bari în acest sezon, marcând de două ori și oferind o pasă decisivă, italienii au decis să nu activeze clauza de transfer definitiv.

Lasă un comentariu