Gigi Becali a anunțat următorul transfer de la FCSB: ”Cred că vine, trebuie să renunțe la bani”

David Kiki (30 de ani) a făcut vizita medicală la FCSB și e primul transfer al roș-albaștrilor după cucerirea titlului. Campania de achiziții continuă, iar Gigi Becali a anunțat cine e următoarea țintă.

Patronul FCSB-ului a anunțat că Alexandru Chipciu (35 de ani) este aproape de a reveni la clubul bucureștean. Negocierile au avansat, iar fotbalistul trebuie să-și finalizeze relațiile contractuale cu U Cluj pentru a putea semna cu echipa roș-albastră.

Chipciu a mai jucat la FCSB în perioada ianuarie 2012 – iulie 2016. În acea perioadă, a câștigat 3 titluri de campion cu echipa roș-albastră, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României și o Supercupă.

Chipciu cred că vine, nu știu… El trebuie să-și rezolve problemele lui, să renunțe la bani, nu știu ce mai are el pe acolo și vine. Eu cred că vine. Nu știu eu ce contract are Chipciu.

Am zis că da, îl vreau, am nevoie de experiența lui. Dar nu Chipciu e problema acum. Alții sunt problema. E jucător bun Chipciu, dar să vedem dacă vine”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Nu pot să neg, au ieșit discuții (n.r.- despre o trecere la FCSB). Dar în același timp chiar vreau să trag linie după acel meci. Au fost 2 ani obositori pentru mine. Și frumoși, dar m-au stors.

Am sentimentul că trebuie ceva nou, asta e părerea mea. Vom vedea ce se va întâmpla după ultimul meci”, a spus Chipciu, după ce U Cluj s-a calificat în finala barajului pentru Conference League.

  • 6 goluri și 4 assist-uri în 40 de meciuri sunt cifrele lui Alex Chipciu în acest sezon la U Cluj.

Lasă un comentariu