Gigi Becali a comparat un fotbalist de la FCSB cu Diego Maradona

FCSB a remizat cu Sepsi OSK în etapa #6, scor 2-2, și a prelungit suspansul în câștigarea primului titlu după nouă ani.

Deși echipa lui Elias Charalambous a început în forță meciul de la Sfântu Gheorghe, FCSB și-a pierdut ritmul pe parcurs și a reușit să obțină doar un punct în etapa a șasea a play-off-ului Superligii României.

Gigi Becali a făcut o comparație îndrăzneață între un jucător de la FCSB și Diego Maradona. După meciul cu Sepsi, Becali a vorbit despre Florinel Coman, jucătorul emblematic al echipei, care urmează să plece în vară la Al Duhail, Qatar.

Patronul clubului a menționat că își dorește să-l păstreze pe Coman și pentru tururile preliminare din UEFA Champions League, în cazul în care FCSB reușește să câștige Liga 1, și l-a comparat cu legendarul Diego Armando Maradona.

”Părerea mea e că am avut omogenitate. Lotul echipei. Au jucat mult împreună. Și cel mai important a fost Florinel Coman. Cum a câștigat Napoli cu Maradona așa a fost Coman la noi. Fără el ne e greu. Nu găsim cinci jucători care să-l suplinească pe Coman. 

Coman chiar dacă pleacă noi putem să-l păstrăm pe el să jucăm preliminariile. Qatarezii încep în septembrie. O să iau șapte-opt jucători, pentru că avem nevoie pe două fronturi să putem duce lupta. Acum cu Coman, fără Coman, Dumnezeu știe ce-o vrea. 

Dacă îi dau 500 de mii de euro pentru calificarea, vrea să rămână? Eu cu clubul mă înțeleg. Dar să vrea Coman. Dacă ne calificăm, are 500 de mii primă”, a spus Gigi Becali la televiziunea DigiSport.

Florinel Coman se află la FCSB din august 2017. Cotat la șase milioane de euro de site-urile de specialitate, winger-ul a bifat până acum 231 de apariții la echipa roș-albastră, a înscris 62 de goluri și a pasat decisiv în 62 de situații diferite.

Sepsi – FCSB 2-2

Florinel Coman a deschis scorul în minutul nouă, din pasa lui Darius Olaru. Șeptarul FCSB-ului s-a accidentat însă 10 minute mai târziu și a fost înlocuit de David Miculescu.

Roland Varga a restabilit egalitatea în minutul 22, doar că Miculescu a readus prima clasată în avantaj 12 minute mai târziu. În actul secund, Florin Ștefan a setat scorul meciului în minutul 70: 2-2.

Lasă un comentariu