Gigi Becali a dat lovitura în noaptea în care a fost dat afară de danezi din Europa! Patronul FCBS şi-a vândut o vedetă care a fost în Danemarca şi ia 1,3 milioane de euro: „L-am dat!”

FCSB a fost eliminată din Conference League după 0-0 și 0-2 cu Nordsjaelland, iar Gigi Becali a hotărât numele primului fotbalist care pleacă de la echipă.

Gigi Becali a anunțat numele primului titular de la FCSB pe care îl „mazilește” după eliminarea fără drept de apel din Conference League: „Pleacă în Arabia!”

FCSB a pierdut returul cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al Conference League, iar Gigi Becali a anunțat că Andrei Cordea este ca și plecat din curtea vicecampioanei României.

Mijlocașul liderului din Superliga a început sezonul în tricoul roș-albastru, însă nu va prinde toamna sub comanda lui Elias Charalambous. Gigi Becali a negociat până acum transferul lui Andrei Cordea în una dintre țările arabe, fără a preciza în care dintre ele, și nici cu ce echipă s-a înțeles.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost vândut pentru suma de 1,3 milioane de euro.

„Pleacă Cordea. Deja, gata, e ca și plecat. 1.3 milioane și 15 mii. Pleacă în Arabia. Nu știu la ce echipă pleacă, habar n-am, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB, criticată dur de Basarab Panduru după eliminarea din Conference League

FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Conference League după 0-0 și 0-2 cu Nordsjaelland, iar fostul internațional Basarab Panduru nu s-a ferit să declare că danezii ar fi trebuit să câștige returul la o diferență mult mai confortabilă.

„Cam la fel, cam ăsta este meciul, au început bine, ocazia aia mare a lui Coman, trebuia să facă mai mult acolo, făcea ce știa, o băga în colțul lung și era gol. Vine penalty-ul ăla din minutul 41, care e penalty. După cartonașul roșu din minutul 62, s-a rupt deodată totul.

Danezii nu ne-au dat 5-6 goluri pentru că aveai impresia că nu știau ce să facă atunci când ajungeam în careu. Trăgeau din 11-12 metri peste stadion, nu am văzut de mult așa ceva. Ocazie, după ocazie, a scos Târnovanu, cam 5,6-0 trebuia să fie scorul după eliminare”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Lasă un comentariu