Gigi Becali a depus cerere pentru înregistrarea mărcii „FCSB Steaua”! Discurs controversat la adresa unei judecătoare

Patronul FCSB și-a exprimă intenția de a utiliza numele „FCSB Steaua” în Europa și s-a lansat într-un adevărat atac la adresa judecătoarei care a ofert Clubului Sportiv al Armatei marca „Steaua”.

Becali a făcut remarci insultătoare la adresa judecătoare de la Curtea Supremă și a contestat decizia ei, susținând că aceasta ar fi influențată de aspecte personale.

„Da, am făcut cerere (n.r. – să folosească numele „FCSB Steaua”). Este încă un motiv de revizuire la hotărârea pe care a dat-o o judecătoare de la Curtea Supremă. Mi-a spus o avocată care era în complet cu judecătoarea care a dat că nu ai voie să folosești Steaua. Dacă vedea câte o avocată cu bijuterii și cu blană, zicea: «Uite, c***a!»: Și pierdeau clienții procesele din cauza faptului că zicea că «avocata e c***ă», pentru că poartă blană și bijuterii.

Aia a hotărât atunci, îți dai seama ce nebunie? Nebunia lumii. Eu n-am ce să fac. Slavă Domnului, sunt bine, sănătos, încerc să fac ceva. Mă lasă, bine, nu mă lasă, asta e, ce să fac? Am 65 de ani, cât oi mai trăi și eu încerc să fac lucrurile bine. Dacă ei nu vor bine în România n-am ce să fac.

Cine conduce nu o face cum trebuie. «Stop! Faci așa și așa, nu cu clauze». Ai dat ordin, așa să fie. N-ai executat ordinul, afară, luați gradele. Așa se face în armată. La mine e armată. Nu se execută așa la mine la Palat, la revedere. După aia spuneți că Becali e dictator”, a spus Gigi Becali.

FCSB – Dinamo, în Ghencea? MM Stoica a dat ultimele informații

Cu cinci zile înainte de meciul FCSB – Dinamo, lucrurile sunt la fel de complicate în privința stadionului pe care se va juca derby-ul etapei a doua din Superliga 2023 / 2024.

„Suntem la fel, nu s-a schimbat nimic, nu s-a modificat nimic. Așteptăm. Sunt oameni cu care chiar se poate discuta, oameni civilizați, cu capul pe umeri, nu sunt.

Talpan o forțează cu comisia. Eu cred că asta urmărește prin tot ce scrie, să apară în fața unei comisii medicale să vadă dacă este în deplinătatea facultăților mintale. Problemele lui se agravează. Cere ce noi să respectăm ceva ce noi deja respectăm”, a spus Mihai Stoica

Lasă un comentariu