Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va avea Florinel Coman

Gigi Becali a oferit detalii despre salariul pe care Florinel Coman îl va primi la Al-Gharafa.

Florinel Coman, jucătorul echipei FCSB, se va transfera în Orientul Mijlociu începând cu sezonul viitor.

Al Gharafa, echipă din Qatar, a activat clauza de reziliere a atacantului, în valoare de 5 milioane de euro. Transferul va fi finalizat după ce Coman va trece vizita medicală și va semna contractul.

Latifundiarul din Pipera a confirmat că winger-ul român de 26 de ani va câștiga două milioane de euro anual, plus bonusuri.

Gigi Becali a subliniat, de asemenea, că acest salariu este considerabil mai mare decât cel al altor jucători români din Qatar, cum ar fi Nicolae Stanciu sau Dennis Man, care câștigă între 1 și 1,5 milioane de euro pe an.

„Eu i-am spus. M-a întrebat. I-am zis să-l întrebe pe Stanciu, pe Man, pe cineva, dacă ia cineva două milioane! Nimeni! 1,5 milioane, 1,3 milioane, 1,1 milioane. Două milioane plus bonusuri (n.r.- cât va lua Florinel Coman)”, a dezvăluit Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Florinel Coman se desparte de gruparea roș-albastră după șapte ani, timp în care a strâns 233 de meciuri, a marcat 63 de goluri și a oferit 62 de pase decisive. Achiziționat în 2017 de la FC Viitorul pentru 3 milioane de euro, Coman a cucerit două trofee cu echipa bucureșteană: o Cupă a României și un titlu de campion.

Lasă un comentariu