Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu Florinel Coman

După ce România a câștigat cu scorul de 3-0 în fața Ucrainei la EURO 2024, tricolorii au pierdut în fața Belgiei, scor 0-2.

Gigi Becali consideră că atât Florinel Coman, cât și Darius Olaru nu au reușit să joace la EURO 2024 la același nivel pe care l-au demonstrat la FCSB.

Gigi Becali: „I-am spus lui Coman: ‘De ce ai emoții?’”

În primul meci, Florinel Coman a fost titular, dar în partida cu Belgia, fotbalistul de la FCSB a fost lăsat pe banca de rezerve, Edi Iordănescu preferându-l pe Valentin Mihăilă. Darius Olaru, celălalt jucător de la FCSB, a intrat pe teren în minutul 68 al meciului cu Belgia.

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit o conversație avută recent cu Florinel Coman, în care i-a reproșat că a jucat „din devieri”.

Olaru nu e același la națională. Nici Olaru, nici Coman nu sunt jucătorii de la FCSB, au trac, nu știu, parcă sunt crispați. I-am spus și lui Coman, am vorbit cu el: ’Nu înțeleg, pentru ce ai emoții?.

’Nu, nea Gigi, nu am!’. ’Băi, tu ai emoții, tu nu joci din devieri, tu atingi mingea o dată – de două ori. Tu nu joci din devieri, nu te-am văzut niciodată să joci din devieri. La națională, joci doar cu devieri. Când joci din devieri, Florinele, poți să o dai și la adversar. Dacă ai deviat-o de două ori la adversar, la revedere, aia rămâne imaginea’. ’Nu, nea Gigi, am jucat mai mult defensiv, asta a fost tactica.’”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Patronul roș-albaștrilor a recunoscut că nu a discutat și cu Darius Olaru, căpitanul roș-albaștrilor, care a fost trimis pe teren în meciul cu Belgia în minutul 68.

Cu Olaru nu am vorbit, ce să vorbesc cu Olaru, din moment ce s-a câștigat 3-0 fără Olaru, ce să îi zic? Nu vreau să mă apuc să comentez eu echipa națională. Am avut un rezultat bun, încă suntem bine, eu așa zic.

Suntem pe primul loc în grupă, nu să comentez eu acum că trebuia ăla sau ăla, dar a făcut un lucru fără să țină cont de copil. Nu ai ținut cont de nimic, ai călcat pe cadavre. Nu țin cont că am câștigat 3-0 cu tine, eu sunt deștept, fac schimbare cu Mihăilă, aduc trei puncte pentru România”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Lasă un comentariu