Gigi Becali a făcut anunțul despre Ștefan Târnovanu, după gafa portarului din meciul cu Sepsi

Gigi Becali (65 de ani) a reacționat imediat după ce partida dintre Sepsi și FCSB s-a încheiat cu o remiză, scor 2-2, în etapa a 6-a a play-off-ului SuperLigii.

Ștefan Târnovanu, portarul titular al FCSB-ului, a ieșit greșit la o centrare în minutul 70 al meciului cu Sepsi, facilitând golul egalizator al gazdelor. Gigi Becali a intervenit în direct după meciul de la Sfântu Gheorghe, afirmând că își menține încrederea în portarul în vârstă de 23 de ani și că nu dorește să riște utilizând rezerva Andrei Vlad în această etapă finală a campionatului.

Nu pot să-l trec acum pe bancă. Mai ai un meci să devii campion, nu ai cum. Vlad nu a apărat de doi ani. Vezi, el a mai scos una. Acum el a ieșit aiurea, eu nu înțeleg.

Ei au emoții, dar nu înțeleg pentru ce… Cum să ieși așa? Ai doi metri. Înseamnă că nu vede bine. Du-te, bă, la minge. Nu ai ce să faci”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Ștefan Târnovanu: ”Amânăm titlul din cauza mea”

La finalul partidei, Ștefan Târnovanu și-a recunoscut greșeala de la golul doi marcat de Sepsi. Goalkeeper-ul a dezvăluit că s-a amânat petrecerea de titlu din cauza sa. 

”Amânăm titlul din cauza mea, vreau să încep prin a îmi cere scuze colegilor. Mi-am bătut joc de două puncte, dar mai sunt două meciuri și un singur pas de făcut. Este doar vina mea, sunt două puncte pe care le-am pierdut. 

Suntem la cel mai important club din țara asta. Dacă tu nu ai puterea să treci peste orice se spune… Până acum, toată lumea spunea că sunt cel mai bun, după un meci nu cred că sunt cel mai slab. 

A ieșit un scandal fără sens. Eu am spus doar că îmi fac bagajul și sper să fiu la EURO. 

Încă nu am pierdut titlul, suntem foarte aproape și vom face tot posibilul să câștigăm cu Farul”, a spus Ștefan Târnovanu. 

Lasă un comentariu