Gigi Becali a făcut praf proiectul de la CSA Steaua: „Ce fac Pițurcă, Lăcătuș și Tudorel? N-au bani”

Gigi Becali a făcut praf proiectul de la CSA Steaua. Patronul celor de la FCSB, care se află într-un plin război cu formația „militară” a comentat noul plan al echipei din Ghencea, prin care aceasta ar urma să obțină dreptul de promovare în Liga 1.

Latifundiarul din Pipera a explicat motivul pentru care, în opinia sa, o posibilă investiție la formația din Ghencea nu se va concretiza.

Gigi Becali a făcut praf proiectul de la CSA Steaua. Mesajul patronului

Gigi Becali este de părere că Victor Pițurcă, Marius Lăcătuș și Tudorel Stoica nu pot investi la CSA Steaua. Motivul? În opinia patronului de la FCSB, cei 3 nu au banii necesari pentru a ajuta echipa antrenată în prezent de Daniel Oprița.

„Și ce fac Pițurcă, Lăcătuș și Tudorel? Or avea și ei bani, poate au. Dar n-au bani ca să țină o echipă. Ei or avea bani, dar nu dau ei bani la echipă.

Dacă ai toată averea ta 3-4 milioane de euro, dai 2 milioane de euro la asociație? Nu mai vreau să vorbesc eu, să iasă alte discuții. E treaba lor, e problema lor.

Eu doar atât spun că nu pot să facă asta. Trebuie bani mulți. La fotbal trebuie bani mulți. Pe unul care are avere 20 de milioane de euro îl sfătuiesc să nu se bage în fotbal

De ce? Dai două milioane pe an, dai două milioane pe an și în zece ani s-a curățat toată averea. Nebun oi fi, dar nu te lasă familia, că dai averea familiei la fotbal.

Stai puțin, unul dacă are 20 de milioane de euro avere… dar nevasta lui poate să nu fie de acord cu el, că are și ea jumătate din averea aia”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali a izbucnit când a auzit de proiectul ca CSA Steaua să devină societate pe acţiuni

Fostul lider de galerie al Stelei, Jean Pavel, a susţinut că CSA Steaua va deveni societate pe acţiuni. O acţiune la clubul Armatei ar urma să coste 10 euro, afirma Jean Pavel. Gigi Becali a avut totuși o reacție uluitoare.

„Trebuie să știi cât costă acțiunea. Ce cumperi de 10 euro? Ca să cumperi prima dată trebuie: ‘Uite, bă, ce cumperi’. Trebuie să cumpere sigla care costă 3,6 milioane de euro pe an. Dacă ei o cumpără pe 100 de ani trebuie 360 de milioane, înțelegi? 
 

Ce vorbești mă? Cum adică să primească gratis? (…) S-au încurcat ca puiul în lână. Faci societate pe acțiuni, dar ce activ au acolo? Cum să dai 36 de milioane de euro gratis. Ea produce 3,6 de milioane de euro pe an și tu i-o dai gratis. E pușcărie!

Tu ai făcut expertiza, Ministerul Apărării a făcut expertiza și a zis: ‘Domne, produce 3,6 milioane de euro pe an. Cum să o dai gratis?’. E imposibil de făcut, nu că e pușcărie. Nu se poate deloc. Nu poate nimeni să dea marca decât prin licitație. Alea se vând la licitație”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Lasă un comentariu