Gigi Becali a făcut transferul unui sud-american peste capul lui Meme Stoica și Elias Charalambous! „Mi-au zis că nu le vine să creadă”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a venit cu dezvăluiri uluitoare despre transferul fotbalistului sud-american.

Finanțatorul formației bucureștene a mărturisit că celorlați oficiali nu le vină să credea când îl văd la antrenamente pe jucătorul brazilian.

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a mărturisit că el a fost cel care a insistat pentru aducerea brazilianului Luis Phelipe. Ceilalți oficiali deja au rămas cu gura căscată când au văzut ce poate să facă cu mingea fostul jucător al nou-promovatei Poli Iași.

„Aşa îmi spun acum de la antrenament. Ei toţi îl vedeau pe Phelipe mingicar, dar eu am insistat pentru el. Acum îl văd la antrenament şi nu le vine să creadă ce face cu mingea. Aşa am făcut cu mulţi.

O să-l văd la meci şi o să spun. Mi-e ruşine? Dacă nu funcţionează, e posibil să le dau bani să plece”, a spus Gigi Becali la Orange Sport.

Luis Phelipe, declarație prin care îl face pe patronul Gigi Becali să radieze de bucurie: „În fiecare seară, înainte de culcare, citesc din Biblie”

Luis Phelipe, noul transfer al celor de la FCSB, a mărturisit că citește biblia în fiecare seară, declarație care l-ar putea bucura pe credinciosul Gigi Becali.

„(n.r. dacă are vreun ritual înainte de meciuri) Nu, nimic special. Îmi iau Biblia cu mine, citesc ceva, e foarte important pentru mine să fiu cu Dumnezeu tot timpul.

M-am născut creștin, mama și tata sunt creștini, la fel și frații mei. Cred că e important să am contact cu Dumnezeu pentru că știu că ne protejează pe mine și pe familia mea. Și trebuie să fiu recunoscător pentru asta. În fiecare seară, înainte de culcare, citesc din Biblie.

(n.r. dacă știe că și Becali e credincios) Da. Știu, este foarte credincios. Este și el creștin, nu?”, spunea Luis Phelipe pentru GSP.

Lasă un comentariu