Gigi Becali a fixat un obiectiv aproape imposibil pentru FCSB. ”Asta vreau!”

Vicecampioana a câștigat meciurile cu FCU Craiova (3-1) și Dinamo (2-1), iar acum se gândește la preliminariile UEFA Conference League.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSBnu-și ia gândul de la întrecerea internă, chiar dacă o eventuală calificare în grupele Conference League ar aduce o sumă importantă în conturile clubului.

Gigi Becali vrea ca FCSB să bată tot în Superligă!

Omul de afaceri a prins curaj după primele două victorii din acest sezon. Impresionat de cum a arătat echipa sa, Becali a fixat un obiectiv îndrăzneț pentru turul de campionat. Ar vrea ca FCSB să câștige toate cele 15 partide.

„Nu vreau două victorii din două, vreau 15 din 15, așa echipă am”, s-a limitat să spună Gigi Becali, în fața reporterilor prezenți la reședința sa din Aleea Alexandru.

FCSB a câștigat primele două meciuri, dar nu are deloc un program ușor în următoarele două săptămâni. Joi se va deplasa la Sofia pentru duelul cu CSKA 1948, după care va urma o altă deplasare, la Galați, pentru duelul cu Oțelul din campionat.

Returul cu CSKA 1948 Sofia este programat pe 3 august, iar apoi va urma o altă partidă „de foc”, cu CFR Cluj, pe 6 august. Pentru meciul cu fosta campioană, echipa lui Gigi Becali va încerca, din nou, să închirieze stadionul din Ghencea.

Lasă un comentariu