Gigi Becali a fost categoric la adresa lui Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș (33 de ani) a revenit după 10 ani la FCSB.

Cotat la 900.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, Vlad Chiricheș a rămas liber de contract la Cremonese, iar după un lung șir de negocieri cu Gigi Becali, a ajuns în cele din urmă să semneze cu vicecampioana României, FCSB.

Gigi Becali a fost categoric la adresa lui Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș a îmbrăcat deja de două ori echipamentul grupării roș-albastre de când a revenit. Cu Oțelul Galați (2-0), în care a bifat 64 de minute, și cu CSKA 1948 Sofia (3-2), în care a evoluat o singură repriză.

După două meciuri în care a „scârțâit”, Gigi Becali a vorbit despre Vlad Chiricheș, despre care a spus că nu are nevoie să-și facă nicio părere.

„Încă n-a jucat un meci întreg. Acum vedem. N-am nevoie să-mi fac părere despre Chiricheș. Ne facem părere acum?”, le-a comunicat Gigi Becali reprezentanților mass-media, aflați la reședința sa din Aleea Alexandru.

La FCSB, Vlad Chiricheș a mai fost legitimat în perioada ianuarie 2012 – august 2013 și a reușit să câștige două titluri de campion (sezoanele 12/13, 13/14) și o singură dată Supercupa României (sezonul 13/14).

FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2 (4-2 la general)

Cele două echipe s-au întâlnit în dublă manșă în al doilea tur preliminar pentru calificarea în grupele Conference League. FCSB a trecut mai departe și o va întâlni pe FC Nordsjaelland în al treilea tur preliminar joi, 10 august, ora 21:30 acasă și tot joi, 17 august, de la ora 19:30 în deplasare.

În returul cu bulgarii, Damjan Djokovic a deschis scorul în minutul 27, iar CSKA 1948 a reușit să întoarcă soarta meciului în repriza secundă. Pedrinho a egalat în minutul 49, iar Reyan Daskalov a dus scorul la 2-1 în minutul 68.

Însă echipa pregătită de Elias Charalambous a revenit pe final și i-a învins pe bulgari, calificându-se în următorul tur. Djokovic a realizat „dubla” în minutul 82, iar Octavian Popescu a închis tabela de marcaj la 3-2 pentru FCSB în minutul 90+1 al partidei de pe stadionul „Arcul de Triumf” din București.

Lasă un comentariu