Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Darius Olaru ”Vreau să-l văd”

FCSB a câștigat cu emoții meciul cu FC Botoșani, scor 3-2, din etapa cu numărul 27 din Superliga României.

Echipa finanțată de Gigi Becali se află acum la zece puncte în fața urmăritoarelor CFR Cluj și Rapid. Cu toate acestea, FCSB a primit o veste proastă: Nana Antwi (23 de ani) și Darius Olaru (25 de ani) vor lipsi cel puțin două partide, fiind eliminați în meciul cu FC Botoșani. Gigi Becali dorește să-l vadă pe Băluță în locul lui Olaru, care va lipsi două meciuri, în timp ce Antwi a primit o suspendare de doar o etapă.

„Poate a fost bine că s-a întâmplat așa. Acum, dacă Olaru nu e, îl încercăm pe Phelipe sau pe Baba. Vreau să-l văd, că-mi place foarte mult, pe Băluță în locul lui Olaru!

El nu dă goluri. Poate să fie chiar mai eficient în altă privință decât Olaru. Vreau să vedem formula asta. Dacă nu merge, îl băgăm pe Baba. Vedem!”, a spus Gigi Becali.

Darius Olaru, eliminat direct în minutul 86 după intervenția VAR pentru un fault dur, a primit o suspendare de două etape și o amendă de 3.000 de lei.

Nana Antwi, eliminat direct în prima repriză, tot după intervenția VAR, și Juan Kaprof, care a primit două cartonașe galbene, au fost sancționați cu o suspendare de doar o etapă și o amendă de 740 de lei.

Astfel, Darius Olaru va fi indisponibil pentru meciurile cu FC Voluntari și Petrolul, revenind pe teren abia în ultima etapă din sezonul regulat, împotriva Rapidului.

În schimb, Nana Antwi va lipsi doar în partida de joi cu FC Voluntari.

Lasă un comentariu