Gigi Becali a hotărât ce face cu Elias Charalambous și Risto Radunovic! Contractele celor doi se apropie de expirare

După victoria obținută de FCSB în fața Universității Craiova, scor 2-0, Gigi Becali a vorbit despre situația antrenorului Elias Charalambous și cea a lui Risto Radunovic.

Contractul lui Charalambous se apropie de final, urmând să expire la finalul acestui sezon, în timp ce contractul lui Radunovic va expira în iarnă.

Patronul de la FCSB a declarat că intenționează să îi ofere fundașului muntenegrean o nouă ofertă contractuală, având în vedere creșterea salariului de la 11.000 la 15.000 de euro, în speranța de a-l convinge să semneze.

O să-i propunem lui Radunovic prelungirea. Îi propun salariu de 15.000. Are 30 de ani! Îi dai 20.000 unuia care are 22-23 de ani, unul pe care vrei să iei bani. Dacă nu mai câștigi bani pe el, cum să-i dai 20.000? Îi dau 15.000, să vedem”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

În legătură cu Charalambous, antrenorul cipriot primește lunar la FCSB doar 5.000 de euro, iar Gigi Becali dorește să îi dubleze salariul în cazul în care echipa se va califica în cupele europene.

De asemenea, Becali a recunoscut că Elias Charalambous l-a impresionat, după ce acesta i-a spus în glumă că, în cazul unei calificări în Europa, cluburile arabe se vor lupta pentru semnătura sa. Colaboratorul lui Mihai Pintilii de pe banca tehnică a echipei i-a asigurat lui Gigi Becali că nu va lua în considerare aspectul financiar și că va urma strict indicațiile patronului de la FCSB.

Normal, prima data o să îi dublăm și lui salariu și o să îi dăm bani, de exemplu sute de mii pentru calificări. Mi-a plăcut un lucru enorm pentru care mă voi apleca în fața omului ăsta.

Eram cu MM și i-am spus eu în glumă, îi traducea MM: ‘Spune-i că la vară, după ce ne calificăm, o să îl ia arabii, îi vor da salariu două milioane’. El a zis ‘Și dacă dau două milioane, ce?’ A zis: ‘Păi, ce faci? Nu pleci?’. Și el a spus: ‘Spune-I lui Gigi așa: ce spune el, aia voi face, eu fac ascultate’.

Aici vorbim despre niște lucruri pe care oamenii nu prea le știu, decât oamenii duhovnicești. Din punct de vedere duhovnicesc, ascultare este ‘ce zici tu aia fac’. A vorbit despre mine ca de un duhovnic. Ascult ce zice el, dacă el spune să merg, merg, dacă el zice să stau, stau. M-a uns pe inimă”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.

Lasă un comentariu