Gigi Becali a intrat imediat după meci și a distrus 4 jucători: „Zici că e de pe altă planetă!” + „Cum să-i bați? Pasează ca Barcelona”

FCSB și Nordsjaelland au remizat, scor 0-0, în prima manșă a turului III preliminar din Conference League. Gigi Becali a intervenit imediat după meci și a recunoscut superioritatea adversarilor.

Gigi Becali a lăudat jocul de pase al adversarilor și a criticat prestațiile lui Andrei Cordea, Valentin Gheorghe, Darius Olaru și Andrea Compagno. 

  • Sepsi a remizat cu Aktobe. Câștigătoarea dublei joacă în play-off cu învingătoarea meciului Bodo/Glimt (Norvegia) – Pyunik Erevan (Armenia)
  • Farul a făcut spectacol cu Flora Tallin. Câștigătoarea dublei joacă în play-off cu pierzătoarea dintre Qarabag (Azerbaidjan) și HJK (Finlanda).
  • FCSB, remiză albă cu Nordsjaelland. Câștigătoarea dublei va juca în play-off-ul cu învingătoarea dintre Sabah Baku (Azerbaidjan) – Partizan Belgrad (Serbia)

Gigi Becali, după FCSB – Nordsjaelland

„Nu sunt mulțumit, am jucat 30 de minute cu om în plus și nu am dat gol. E mare diferență de calitate. Singurul nostru noroc e că nu sunt marcatori la ei. Dar pasează mingea în stilul Barcelona. Chiar să pasezi în halul ăsta? 

Cordea a fost în minus în prima repriză, Gheorghe în repriza secundă. Gheorghe zici că era de pe altă planetă. Dar el nici n-a mai jucat de mult. De Cordea nu știu ce să zic.

Compagno nu a avut nicio realizare. O să vorbesc cu el să stea în picioare, nu doar pe jos. Eu zic că am jucat extraordinar ca să scoatem acest rezultat. Ei joacă prea bine. Returul? Doar dacă vrea Dumnezeu ne calificăm. Altfel nu ai cum. Cum să le dai gol? Noi am luat toată smântâna din ei în această seară, poate…

Mi-a plăcut în special Pantea. El e certitudine. Fundașii au jucat extraordinar, mi-a plăcut și Ovidiu Popescu. Uite, Olaru nu mi-a plăcut. Aștept să fie fotbalist, să nu mai dea pase la adversar. El doar aleargă. 

Coman mi-a plăcut, i-a dat pasă lui Cordea în prima repriză. Dar dacă el, Cordea, dormea…”, a spus Gigi Becali la Orange Sport. 

Lasă un comentariu