Gigi Becali a lămurit situația portarilor la FCSB: ”Tu ai semnat, nu mai poți să iei hotărâri”. Cine e ”numărul 1” acum

Andrei Vlad (23 de ani) a fost ”revelația” FCSB-ului în ultimele trei jocuri din 2022 ale roș-albaștrilor.

La finalul sezonului precedent, Vlad a pierdut postul de titular între buturile FCSB-ului în favoarea lui Ștefan Târnovanu (22 de ani) și se părea că aventura sa la vicecampioana României se apropie de sfârșit.

Gigi Becali, despre Andrei Vlad: ”Tu ai semnat, nu mai poți să iei hotărâri”

Însă, odată cu accidentarea lui Târnovanu, Andrei Vlad a primit o șansă la care nu mai spera și a fost titularizat în partidele cu Chindia (2-0), CFR Cluj (0-1) și FC Botoșani (1-0). Prestațiile goalkeeper-ului au fost unele apreciate, iar Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB-ului, a revenit la sentimente mai bune față de jucătorul pe care l-a făcut cu ou și cu oțet în mai multe rânduri.

Cu toate acestea, Becali a transmis că Vlad nu-i poate lua fața lui Târnovanu în acest moment, iar cu privire la o eventuală plecare a portarului în vârstă de 23 de ani, finanțatorul roș-albaștrilor a lăsat să se înțeleagă că acest lucru nu se poate întâmpla decât dacă pe adresa clubului va veni o ofertă ”astronomică”.

Vlad poate sa fie titular, dar nu poate să fie in locul lui Târnovanu. A aratat că poate să apere. Noi luăm în calcul avantajul fiecăruia, iar al meu este Târnovanu. Are doi metri, e la echipa națională și pot să iau bani pe el. Vlad a apărat bine, nu zic că nu.

Să plece dacă vrea. El a zis că vrea să plece, nu? Păi, si eu vreau să îl dau afară pe Dulca, pe Panțîru, dar nu pot. Și eu îi spun lui: `Nu iei hotararea care este mai bună pentru tine. Eu iau hotârarea care este mai bună pentru mine. Tu ai semnat, nu mai poți să iei hotărâri`”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

  • 550 de mii de euro este cota de piață a lui Andrei Vlad, potrivit Transfermarkt.
  • 5 meciuri, două în Cupă și trei în Liga 1 a adunat Vlad în acest sezon la FCSB.

Lasă un comentariu