Gigi Becali a luat titlul și a anunțat patru transferuri la FCSB: ”Neapărat!”

FCSB a câștigat cu 2-1 meciul cu Farul Constanța din această etapă și a câștigat matematic titlul de campioană, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

David Miculescu a deschis scorul pentru FCSB și a adus un avantaj de 1-0 pentru echipa lui Elias Charalambous la pauză. În partea secundă, Rivaldinho a restabilit egalitatea și le-a dat emoții fanilor „roș-albaștri” pentru o scurtă perioadă de timp.

Alexandru Băluță, cu golul său de 2-1, a reușit să aducă bucuria în rândul fanilor celor de la FCSB, care au așteptat timp de nouă ani acest titlu.

Gigi Becali: „7-8 jucători neapărat!”
După meci, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a reacționat și a anunțat lista de transferuri pe care o pregătește pentru campania europeană.

Pe lângă Denis Alibec și Louis Munteanu, de care s-a arătat interesat încă de acum câteva săptămâni, Becali a spus că „țintește” și doi jucători de la FCU Craiova: William Baeten și Vladislav Blănuță.

„Trebuie să iau 7-8 jucători neapărat! În campionatul românesc, vreo trei îi știu. Nu pot să-i spun. Am vorbit acum șase luni, am zis domne, până nu se termină contractul lui nu mă interesează să iau jucători de la Gică cât timp au contract cu el.

Alibec, poate Louis Munteanu, mai sunt și de pe la Craiova, de la Mititelu. Baeten da, Bauza nu mă interesează. Blănuță e un jucător interesant, dar ca înălțime, postură…”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

În scenariul SF al lui Gigi Becali, FCSB ar putea încasa o sumă substanțială de bani. Becali nu vizează doar titlul de campion, ci și un parcurs de succes în cupele europene. Anunțând că primele pentru jucători vor veni doar din performanțe financiare, clubul ar putea să beneficieze de generoasele recompense oferite de UEFA.

Începând din primul tur preliminar, o eventuală victorie ar aduce clubului 280.000 de euro. Această sumă ar crește în turul doi și trei, ajungând până la 480.000 de euro. Accederea în play-off ar aduce o recompensă substanțială de cinci milioane de euro, iar calificarea în grupe ar aduce încă 15,6 milioane de euro. Astfel, în total, dacă FCSB ar atinge obiectivele lui Becali, clubul ar putea încasa impresionanta sumă de 21,7 milioane de euro.

Lasă un comentariu