Gigi Becali a pus ochii pe un jucător de la Dinamo, dar decide să nu îl transfere

Dinamo s-a salvat de la retrogradare după ce a trecut de Csikszereda (2-0, 0-0) în barajul pentru promovare/menținere în prima ligă.

Deși Dinamo a luptat tot sezonul în partea inferioară a clasamentului, unul dintre jucătorii echipei, Dennis Politic, a reușit să-l impresioneze pe Gigi Becali, patronul campioanei. Latifundiarul din Pipera a declarat că a fost încântat de performanțele lui Dennis Politic, dar a subliniat că acesta nu ar avea loc la FCSB, având deja jucători pe postul respectiv precum Florinel Coman, Tavi Popescu și Luis Phelipe.

„Îmi place Dennis Politic de la Dinamo, e un jucător bun. Să nu mai discutăm despre el. Ce să facem? Are Dinamo un jucător bun și să-l iau eu? El i-a scăpat, ei trebuie să mai aducă 5-6 jucători ca Dennis Politic, nu să-l dea. Dennis Politic nu e un jucător de care am mare nevoie, acolo am Tavi Popescu, Florinel Coman și pe Luis Phelipe”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Despre Dennis Politic

Aripa stângă Dennis Politic a semnat cu Dinamo în vara anului 2023 și a strâns 36 de meciuri în tricoul „câinilor” în sezonul proaspăt încheiat, reușind să marcheze opt goluri și să ofere două pase decisive.

Cotat la 500.000 de euro de site-urile de specialitate, Politic se află la prima experiență în fotbalul românesc după debutul la FC Brașov U19 din 2012.

Politic a mai trecut în cariera sa pe la echipe precum Bolton, Salford, Port VAle și Cremonese.

Lasă un comentariu