Gigi Becali a rămas fără bilete la meciul cu Rapid: „Nu avem, patroane!”

FCSB întâlnește Rapid sâmbătă, de la ora 20:30, în ultima etapă din turul play-off-ului Superligii.

Gigi Becali a declarat că ia în considerare să asiste la meciul cu Rapid și a solicitat patru bilete pentru zona VIP, însă răspunsul primit de la personalul responsabil cu vânzarea biletelor l-a lăsat fără replică.

Conform informațiilor oferite de Fanatik, cei care gestionează vânzarea tichetelor pentru meciul FCSB – Rapid i-ar fi transmis lui Becali: „Nu avem, patroane!”.

Sold-out-ul pentru partida FCSB – Rapid a fost subiectul unei discuții și pentru Mihai Stoica, managerul general al FCSB.

„Îmi schimb numele de pe Facebook, ca să scap de cei care cer bilete azi. Telefonul l-am pierdut, îl găsesc duminică dimineață”, a fost mesajul postat de MM pe rețelele de socializare.

Partida dintre FCSB și Rapid va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi arbitrată de Marcel Bîrsan.

Marcel Bîrsan va fi asistat de Radu Petrescu în camera VAR, în timp ce la tușe vor fi George Florin Neacșu și Imre-Laszlo Bucsi.

FCSB are șansa de a deveni campioană la finalul etapei a cincea din play-off, dacă reușește să învingă echipa Rapidului. Acest lucru se va întâmpla în cazul în care CFR Cluj și Universitatea Craiova nu obțin mai mult de un punct în meciurile lor împotriva Farului, respectiv Sepsi Sfântu Gheorghe.

Lasă un comentariu