Gigi Becali a renunțat la fotbalistul pe care îl dorea: ”Nici dacă îmi dă bani nu îl iau!”

Juan Bauza (28 de ani) s-a aflat de mai multe ori pe lista lui Gigi Becali, însă mutarea nu s-a mai concretizat.

Mijlocașul argentinian a impresionat la FCU Craiova, însă efortul său nu a fost suficient pentru a compensa celelalte deficiențe ale echipei oltene, iar formația lui Adrian Mititelu a retrogradat în Liga 2.

Gigi Becali a renunțat definitiv la transferul lui Juan Bauza. Încă nu se știe ce se va întâmpla cu fotbalistul argentinian, având în vedere că încasările oltenilor din Liga 2 nu vor mai fi la fel de mari ca cele din primul eșalon, iar salariul lui Bauza este considerabil pentru fotbalul românesc. Cel mai probabil, acesta va părăsi echipa lui Adrian Mititelu, dar rămâne de văzut care va fi următoarea sa destinație. Cert este că porțile FCSB-ului sunt închise definitiv pentru fotbalistul cotat la un milion de euro de Transfermarkt. Întrebat recent despre un eventual transfer al lui Bauza, Gigi Becali a declarat că nu l-ar mai aduce la FCSB nici măcar dacă acesta l-ar plăti. Motivul invocat de Becali este nemulțumirea sa față de implicarea defensivă a lui Bauza.

Bauza, dacă îmi dă bani, tot nu îl iau, că îngreunez lotul. Nu că nu ar fi jucător valoros Bauza, să spunem tot adevărul… dacă-mi dă bani, tot nu-l iau. Bauza, dacă apare în fața mea, îi spun ’Băi, băiatule, vezi că la mine mijlocașul central face și faza defensivă’.

Singurul care nu face faza defensivă este Coman. Sau atacantul central. Ăla din dreapta face. Ăla din stânga nu, că e Coman. Și pe Coman poți să-l lași să nu facă, pentru că el dacă nu face faza defensivă are puterea să dea gol.

În rest, toată lumea trebuie să facă faza defensivă. Dacă nu, la revedere, nu joci la mine fotbal. Mai puțin Coman… Păi poți să-i zici lui Neymar să-ți facă faza defensivă? Și lui Coman nu poți să-i zici, ca dacă el o face obosește și nu mai poate face faza ofensivă și să dea gol”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Bauza, care are o clauză de opt milioane de euro în contractul cu retrogradata FCU Craiova, a fost dorit și în Rusia, conform surselor Sport.ro. Adrian Mititelu a primit o ofertă clară de două milioane de euro, dar a „forțat nota” și a cerut patru milioane de euro, dublul sumei oferite.

Discuțiile au avut loc cu câteva luni bune în urmă, înainte de startul sezonului 2023-2024 al primei ligi, după cum a relatat Sport.ro la acel moment. Formația din prima ligă rusă s-a retras imediat ce a aflat de pretențiile omului de afaceri și a decis să opteze pentru o altă variantă.

Lasă un comentariu