Gigi Becali a ”secretizat” negocierile pentru atacantul din străinătate.

Gigi Becali (66 de ani) l-a cumpărat pe Daniel Popa (28 de ani), negociază cu Florin Tănase și Alexandru Chipciu și mai vrea încă un atacant.

Patronul FCSB a decis să schimbe strategia și să nu mai divulge detalii despre jucătorii pe care dorește să-i achiziționeze. El a luat această decizie în cadrul unei conferințe de presă, când a fost întrebat dacă intenționează să-l cumpere pe golgheterul Africii de Sud.

Gigi Becali, întrebat dacă vrea să-l cumpere pe Tshegofatso Mabasa, un atacant evaluat la 2,5 milioane de euro
Gigi Becali este foarte mulțumit de Siyabonga Ngezana și i-a cerut impresarului Florin Vulturar să-i găsească și alți jucători din Africa. În presa din Africa de Sud au apărut mai multe detalii despre jucătorii de care s-a interesat patronul FCSB. Una dintre ținte ar fi Tshegofatso Mabasa, un atacant cu o clauză de reziliere de 2,5 milioane de euro, pe care cei de la Orlando Pirates ar fi dispuși să-l cedeze pentru două milioane de euro. ”Habar n-am cine e Mabasa. Nu cunosc, bravo lui”, a spus inițial patronul FCSB. Tshegofatso Mabasa este cel mai bun marcator din prima ligă din Africa de Sud, cu 16 goluri marcate în acest sezon. Gigi Becali a încercat să evite insistențele jurnaliștilor și a decis să nu mai ofere detalii despre negocieri, menționând doar că vor urma și alte transferuri, pe lângă cele ale lui Daniel Popa și Kiki.

”Bă, băieți, nu mai merge așa, cum știați voi înainte. Nu mai merge. Nu trebuie să știți înainte. Veți afla când vor semna contractul, da? De ce să știți înainte? Să-mi creez concurență? Pentru ce. Nu mai fac d-astea”, a mai spus Becali.

Gigi Becali vrea și un fundaș din Africa de Sud

Jurnaliștii din Africa de Sud au spus acum trei zile că Gigi Becali a pus ochii pe Asekho Tiwani, un fundaș lateral de la formația Sekhukhune United. Patronul FCSB vrea să-l împrumute un an cu drept de cumpărare. Fotbalistul de 19 ani a jucat în acest sezon în 13 partide și a marcat de două ori. În ultimele trei confruntări a fost integralist, iar la duelul cu Chippa United a semnat reușita cu care echipa lui a obținut locul patru la final de sezon.

”Conducătorii de la Sekhukhune iau în considerare un împrumut în Europa pentru că în acest fel jucătorul va crește. FCSB este una dintre variante”, au spus cei de la Soccer Laduma.

De Asekho Tiwani s-ar fi interesat și Sheriff Tiraspol.

Lasă un comentariu