Gigi Becali a spus când se va retrage din fotbal. ,,Vorbiți cu un om hingherit,,

FCSB a pierdut cu Nordsjaelland, scor 0-2, în deplasare, și a părăsit competițiile europene încă din turul III preliminar al Conference League.

Gigi Becali a spus când se lasă de fotbal

În urma eliminării din Conference League, Gigi Becali (65 de ani), patronul ”roș-albaștrilor”, a dezvăluit când va lua în considerare să iasă din fotbal. Potrivit spuselor sale, latifundiarul din Pipera va ieși din sfera ”sportului-rege” doar atunci când FCSB va reuși să ajungă în primăvara UEFA Champions League sau va cuceri trofeul Europa League / Conference League.

Însă, chiar și așa, ”omul cu banii” de la FCSB este convins că echipa sa nu va mai obține performanțe atât de mari pe plan european la fel ca în trecut.

Niciodată nu o să mai fie (n.r. FCSB nu va mai obține performanțe europene atât de mari ca în trecut), nu cred că o să mai fie, dar eu vreau. Dacă mă iei realist, nu o să mai fie niciodată. Dacă mă iei pe optimism și pe ambiție, spun că nu mă las de fotbal și de lume până nu ajung în primăvară de Champions League sau până nu câștig un trofeu Europa League sau Conference”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție la Pro Sport. 

Gigi Becali, resemnat după ce FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland

La scurt timp după ce FCSB a fost eliminată din Conference League, Gigi Becali a părut descumpănit și s-a plâns de piedicile care i s-au pus de 20 de ani încoace, de când este la conducerea clubului ”roș-albastru”.

„Vorbiți cu un om hingherit, care n-a fost lăsat să facă. Am jucat pe peste tot, mi-au luat și numele, am ajuns și la pușcărie. Am dat 1,7 milioane să joace corect. Ei mi-au spus la telefon să vin cu banii că e pe linia cealaltă cu Ando, cu Andone. Dădeam primă, pușcărie.

Du-te joacă la Târgoviște, joacă la Giurgiu, joacă la Buzău. Ce să fac? N-am fost lăsat. Apoi am făcut academia aia acolo, bine că am avut unde s-o fac, că dacă nu aveam acolo teren, poate mă desființam, că nu aveam unde să ne antrenăm.

Câte să mai fac? M-au biruit, am 65 de ani. Eu ce să fac, dacă m-au biruit? Atât m-au hingherit, că m-am descurajat”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Lasă un comentariu