Gigi Becali anunț după titlul câștigat de FCSB: ”Rămâne! Îi dublez salariul și îi triplez primele”

FCSB a câștigat primul titlu după nouă ani de așteptare, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, echipa lui Gigi Becali a devenit campioană și a ridicat trofeul după meciul de pe Arena Națională cu CFR Cluj (0-1), într-un stadion plin ochi.

Prezent la Arena Națională pentru a se bucura de sărbătoare și de meciul împotriva lui CFR Cluj, deși inițial declarase că nu va participa, Gigi Becali a acordat mai multe declarații și a discutat și despre viitorul lui Elias Charalambous.

Gigi Becali a afirmat: „Charalambous va rămâne!” Antrenorul care a adus mult-așteptatul titlu lui Gigi Becali va continua să antreneze echipa și în sezonul următor. Patronul FCSB-ului este pregătit să îi ofere un nou contract, cu un salariu mai generos și cu bonusuri crescute.

„Charalambous normal (n.r. – rămâne)! Acum i-l dublez (n.r. – contractul), la prime i-l triplez! Charalambous este antrenorul, el face, Pintilii îl ajută. Nu știu cum se împacă ei pentru că n-am întrebat niciodată, dar Charalambous este antrenorul”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

La 43 de ani, Elias Charalambous a preluat conducerea tehnică a echipei FCSB în luna martie a anului precedent și a luptat pentru titlu până în penultima etapă a sezonului anterior împotriva echipei Farul Constanța.

De atunci, cipriotul a condus echipa în 55 de meciuri. Din acestea, 32 s-au încheiat cu victorii, 12 au fost meciuri terminate la egalitate, iar 11 au fost înfrângeri.

Lasă un comentariu