Gigi Becali anunță că e gata să îl vândă pe Darius Olaru! Transferul vedetei FCSB depinde de un singur aspect

Gigi Becali are șanse mari să îl piardă pe Florinel Coman în vară, însă în ciuda acestui fapt, miliardarul din Pipera anunță că e gata să îl vândă și pe Darius Olaru, de asemenea un jucător foarte important în cadrul echipei roș-albastre.

Gigi Becali dezvăluie că transferul vedetei FCSB depinde de un singur aspect. În această stagiune, Darius Olaru, căpitanul echipei FCSB, a reușit să înscrie 15 goluri și să ofere 4 pase decisive.

În vara anului 2024, FCSB riscă să își piardă cei mai buni jucători, în ciuda poziției aproape de titlu și a perspectivei de a ataca grupele Ligii Campionilor. Florinel Coman, autor a 18 goluri și furnizor a 11 pase decisive în toate competițiile, se pregătește să plece în Qatar pentru a semna cu Al Duhail. Cu toate că pierderea lui Coman, golgheterul echipei, este iminentă, Gigi Becali anunță că este dispus să îi permită și lui Darius Olaru, căpitanul FCSB și al doilea cel mai prolific jucător din lotul lui Charalambous, conform statisticilor, să plece.

Deși este mijlocaș central, Olaru a reușit să înscrie 15 goluri în actuala stagiune, un bilanț impresionant. În plus, căpitanul roș-albaștrilor a oferit și 4 pase decisive.

Întrebat dacă va permite plecarea lui Darius Olaru, Gigi Becali nu a ezitat. Miliardarul din Pipera a transmis că, în cazul în care va veni o ofertă care să îndeplinească cerințele financiare, atunci mijlocașul are undă verde pentru transfer:

Pentru ce facem noi acum ipoteze… (n.r. – Darius Olaru) Poate pleca. Unde poate pleca? La Braşov sau la Ploieşti! Acum să vorbim de toţi. De la mine se vinde orice, nu ştiţi cum e cu banul la mine? Vând tot!”, a declarat Gigi Becali.

Ce preț are Darius Olaru

Dacă Florinel Coman poate pleca în schimbul a 5.000.000 de euro, atât cât are clauza de reziliere, Darius Olaru este ceva mai scump. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit în multiple rânduri că mijlocașul este disponibil pe piață pentru suma de 7.000.000 de euro. Interesant este că Darius Olaru a comentat deja declarațiile lui Gigi Becali și a spus că suma cerută în schimbul său este cam mare: „Mi se pare cam mult! (n.r. Două-trei milioane?) Pe-acolo!”, a transmis căpitanul FCSB.

Însă, Gigi Becali nu este dispus să negocieze în privința prețului. Astfel, Olaru va pleca de la FCSB doar dacă un club va plăti această sumă în schimbul lui:

Am cerut șapte milioane (n.r. de euro). Dacă dau șapte milioane, bine. Nu contează țara, contează doar cine dă șapte milioane. Se face în iarna asta dacă dau cele șapte milioane. Eu nu fac lupta la titlu. Eu fac bani. Mie îmi trebuie bani ca să mă lupt la titlu. Așa știu eu. Voi, ce știți voi, treaba voastră”, Gigi Becali, în iarnă, potrivit Sport.ro.

Lasă un comentariu