Gigi Becali anunță că nu mai suportă o nouă umilință: „Dacă se întâmplă asta, vă promit: la revedere!”

Gigi Becali a avut un discurs dur după ce FCSB a obținut o victorie la limită în partida cu CSKA 1948 Sofia, 1-0, însă rămâne încrezător în echipa sa.

Deși după meciul cu CSKA 1948 Sofia ajunsese la concluzia că FCSB este lipsită de valoare, Gigi Becali spune că formația sa are cel mai bun din Liga 1 și dă asigurări că va câștiga titlul.

Gigi Becali: „Mi-e teamă că iau campionatul și mă bate prima cu care cad”

Problemele echipelor românești și implicit ale lui FCSB apar în competițiile europene, spune Gigi Becali, iar o eventuală elimianare timpurie în preliminariile Champions League din sezonu următor l-ar determina pe omu de afaceri să se retragă din fotbal.

„Nu că promit, sunt sigur că vom fi campioni anul ăsta. Știi care este temerea mea după ce am văzut aseară? Că iau campionatul și că mă bate prima cu care cad. Dacă o să fie și experiența asta, eu vă promit că la anul ‘la revedere!’.

Eu vreau să fac fotbal din care să câștig bani și din care să am și performanțe. Dacă măcar îmi satisfac banii, cu orgoliul mă mai lupt. Dar dacă-mi rănește și orgoliul și pierd și banii, nu sunt tâmpit și idiot. Îmi văd de treaba mea și îi las pe alții”, a spus Gigi Becali, la Prosport Live.

Returul dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia se va juca la București, pe Arcul de Triumf, joi, 3 august, de la ora 21:30. Învingătoarea se califică în turul 3 și se va duela cu danezii de la Nordsjaelland.

Gigi Becali, reacție dură după CSKA 1948 Sofia – FCSB: „Dacă jucam așa cu danezii, ne spulberă!”

Gigi Becali a avut o reacție foarte dură după meciul de miercuri, criticând mai mulți jucători, printre care Valentin Crețu și Octavian Popescu. Finanțatorul de la FCSB consideră că echipa sa va fi eliminată din turul următor dacă va juca la fel.

„N-ai voie asta. Echipe mici te domină în repriza a doua. Nu există așa ceva. Niște greșeli… Tavi Popescu nu știu ce s-a întâmplat cu el. David Miculescu pase la adversar, Crețu dă pasă de gol. O nebunie! Pun pe seama faptului că era prea cald, nu erau spectatori, nu știu, dar nu pot să înțeleg. Dacă jucăm așa… noi am jucat cu o echipă care nu știe să dea gol, chiar dacă îi dai pasă. Dacă jucam așa cu danezii, ăia ne spulberă.

Cred eu că jucătorii intră într-o suficiență, se dau șmecheri. Asta am văzut la Tavi, el crede că e la circ. Dacă nu e Djokovic pe teren înseamnă că trebuie să avem probleme? Djokovic trebuie să ne țină? Nici n-am avut emoții. Ei nu știau să dea gol. Trebuia să dea gol, le-a dat Crețu pasă.

Numai Dawa, atât pozitiv. Nu mai spun de Coman, care a jucat bine și a dat gol. Singurul factor pozitiv este Dawa. Am început să avem încredere în el. În rest, Ovidiu Popescu parcă dormea pe acolo. Trebuia să fie schimbat în prima repriză. Ălalalt, Radunovic… și el depășit ușor. Prea multă lejeritate! Bă, dacă o echipă e slabă, dăm 2-3 goluri și gata, am terminat calificarea. Când colo, nu pot să înțeleg. Nu mai înțeleg nimic din fotbal. Înseamnă că n-ai valoare! Eu asta zic, n-avem valoare. Dacă erai o echipă valoroasă și dacă vrei să dai gol, dai. Dacă vrei să ții de scor, pasezi, o plimbi, joci măgărușul.

Nu am emoții pentru retur. Cine știe, poate vine Chiricheș și o să intre și Djokovic, dar n-avem echipă de valoare ca să ne calificăm în grupe.

Ce prioritate? Un meci mai jucăm în Europa! Noi suntem ca și scoși cu jocul ăsta. Mizez că vine Chiricheș și nu mai bubuie mingea, mai vine Djokovic, cu care avem siguranță, dar așa să pierzi mingile, pase greșite. Încearcă și Tavi cu pase d-alea șmecherite. Joacă fotbal, mă, Tavi, că ăsta e sport bărbătesc, nu e miuță în curtea școlii. Spuneam că îl dau pe 50 de milioane. Acum zero, nimic”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

Lasă un comentariu