Gigi Becali anunță ce se întâmplă la FCSB dacă echipa va fi eliminată de Nordsjaelland

FCSB și Nordsjaelland au încheiat la egalitate, pe Stadionul Steaua, scor 0-0, în prima manșă din turul 3 preliminar al Conference League.

FCSB a jucat din minutul 59 cu un om în plus, după ce de la Nordsjaelland a fost eliminat Nagalo, pentru cumul de cartonașe galbene. Totuși, vicecampioana României nu a reușit să expedieze niciun șut pe poartă, iar danezii au lovit transversala în prelungiri.

Gigi Becali: „Nici nu mă mai interesează. 7-8 milioane sunt bune, dar dacă nu e, nu e”

Dacă FCSB va fi eliminată de NordsjaellandGigi Becali spune că „nu va fi nicio tragedie”. Finanțatorul vicecampioanei, impresionat de jocul danezilor, anunță că echipa sa ar urma să se concentreze ulterior asupra campionatului, traseul pentru grupele Champions League de pe ruta campioanelor considerându-l mult mai accesibil.

„Din campionat ai culoar mai bun de intrat în grupele Ligii Campionilor decât de intrat în grupele Conferecen League. Mergi pe ruta campioanelor. Mi-am dat seama de la tragerea la sorți. Nici nu mă mai interesează. 7-8 milioane sunt bune, dar dacă nu e, nu e. 

Ne axăm pe campionat. Ce tragedie, mă? Aici e vorba de tragedie? Când ai 12 puncte din 12, joacă echipa așa cum joacă, ce să fie? Sunt bucuros. Am jucat monumental, ce să mai”, a spus Gigi Becali, vineri.

Returul dintre Nordsjaelland și FCSB va avea loc în Danemarca, joi, 17 august, de la ora 19:30.

Dacă va trece de danezii de la Nordsjaelland, FCSB se va duela cu învingătoarea din duelul Sabah Baku – Partizan Belgrad. În manșa tur, azerii s-au impus cu 2-0 pe teren propriu.

Sabah Baku, vicecampioana din Azerbaidjan, s-a impus grație dublei fundașului bosniac Bojan Letic. Apărătorul stânga a marcat în minutul 70, respectiv 74, iar azerii au ratat un penalty în minutul 69 prin Isayev.

Lasă un comentariu