Gigi Becali anunță o lovitură pe piața transferurilor: „Mai tare decât Coman!”

Gigi Becali s-a arătat entuziasmat după startul excelent din Liga 1 al lui FCSB, cu cinci victorii în primele cinci meciuri jucate.

Deși a părăsit competițiile europene în urma eșecului cu Nordsjaelland (0-2), Gigi Becali a vorbit în termeni laudativi despre FCSB. Omul de afaceri este convins că echipa sa va câștiga la pas titlul de campioană, după o pauză de nouă ani, și transmite că a identificat un jucător chiar mai bun decât Florinel Coman, pe care mult timp l-a plasat pe primul loc în topul jucătorilor valoroși.

Gigi Becali: „Pantea e mai tare decât Coman. Când spun valoare, spun bani!”

Fundașul dreapta Alexandru Pantea (19 ani) l-a impresionat din nou pe Gigi Becali, după meciul cu Poli Iași, scor 2-1, iar finanțatorul de la FCSB consideră că poate da o adevărată lovitură pe piața transferurilor, considerându-l pe tânărul jucător chiar mai valoros decât Florinel Coman.

„Pantea îl pun în locul lui Coman pe locul 1. Eu zic că Pantea este cel mai bun jucător al nostru, mai tare decât Coman! Mă refer la valoare. Când spun valoare, spun bani! Normal, așa o să facă (n.r – să fie convocat la națională de Edi Iordănescu). N-are rost să mai vorbim de Pantea. Dacă e cel mai bun jucător al FCSB-ului la ora asta?!”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Pantea în prezent, potrivit Transfermarkt
  • 5 meciuri a strâns Pantea la naționala U21 a României

Pantea, numit și „Roberto Carlos” de Gigi Becali

Întrebat dacă îi caută o „dublură” lui Pantea, Gigi Becali a dezvăluit că nici nu se gândește la acest lucru în momentul de față și l-a comparat pe fotbalistul de 19 ani cu Roberto Carlos.

„Pantea este Roberto Carlos! Pantea va pleca pe bani… Pantea va pleca pe milioane de două cifre. Ce înseamnă două cifre? Unu și pe urmă încă ceva. Pantea va pleca pe milioane multe”, a spus recent Gigi Becali într-o conferință ad-hoc susținută la „Palat”.

Lasă un comentariu