Gigi Becali anunță o nouă eră și un nou jucător în echipa FCSB după meciul cu Nordsjaelland

FCSB și Nordsjaelland au remizat, scor 0-0, în prima manșă din turul 3 preliminar Conference League.

FCSB a jucat din minutul 59 cu un om în plus, după ce de la Nordsjaelland a fost eliminat Nagalo, pentru cumul de cartonașe galbene. Totuși, vicecampioana României nu a reușit să expedieze niciun șut pe poartă, iar danezii au lovit transversala în prelungiri.

Gigi Becali: „Începe era africană în fotbal. Ngezana o să intre cu Poli Iași”

După meci, Gigi Becali a criticat mai mulți jucători de la FCSB și a explicat că, în opinia sa, în fotbal începe „era fotbalului african”.

„Eu cred că începe în fotbal o nouă eră, iar era asta se și extinde. Vine era fotbalului african, adică africani veniți din sărăcie. Se face selecție, sunt luați de la 10-12 ani, au academii făcute, iar după aia sunt aduși în Europa foarte bine antrenați. Acum o să fie greu, pentru că toată Europa face selecție de africani și o să fie greu să mai facem fotbal cu albii.

Da, așa ar trebui să facem și noi. Altfel nu putem să creștem. Ar trebui să facem acolo mici academii, să cheltuim încă un milion pe an, să facem selecție și să aducem 2-3-4 jucători ca să facem față cu ei. N-ai văzut? Nordsjaellanda avea 6 africani în teren. Ei au făcut jocul”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

Ulterior, întrebat despre fundașul sud-african Siyabonga Ngezana, transferat în această vară, care nu a debutat până acum, Gigi Becali a anunțat că stoperul își va face apariția în echipa vicecampioanei de săptămâna viitoare.

„Să vedem cu Ngezana. Știu doar că o să intre în meciul cu Iașiul. În meciul cu Iași, după ce ne calificăm cu danezii, o să intre și el. Poate vrea Dumnezeu să ne calificăm”, a mai spus Becali.

Returul dintre Nordsjaelland și FCSB va avea loc în Danemarca, joi, 17 august, de la ora 19:30.

Dacă va trece de danezii de la Nordsjaelland, FCSB se va duela cu învingătoarea din duelul Sabah Baku – Partizan Belgrad. În manșa tur, azerii s-au impus cu 2-0 pe teren propriu.

Sabah Baku, vicecampioana din Azerbaidjan, s-a impus grație dublei fundașului bosniac Bojan Letic. Apărătorul stânga a marcat în minutul 70, respectiv 74, iar azerii au ratat un penalty în minutul 69 prin Isayev.

Lasă un comentariu