Gigi Becali, atac la Cristi Balaj: „El încearcă să manipuleze play-off-ul”

Despre FCSB, Balaj a discutat în cadrul emisiunii GSP Live, remarcând că echipa roș-albastră a ratat câștigarea titlului în ultimii ani din cauza lipsei de concentrare exclusiv pe propria lor performanță. Aceste observații vin în contextul declarației lui Becali de la finalul săptămânii trecute, în care sugera că în play-off ar putea avea loc „omenie”, făcând referire la un posibil blat între Rapid și Hermannstadt.

Iar Becali nu a ratat șansa să îi răspundă lui Balaj, pe care l-a jignit în mod repetat.

„Balaj să vorbească despre MM sau despre cei care sunt de teapa lui. El despre mine nu are ce să vorbească. El cu mine are treabă? Este obraznic, cu cei de nasul lui trebuie să vorbească. Cu mine vorbeşte de fotbal? El trebuie să vorbească despre directori tehnici, nu despre patroni.

Are nebunie la cap dacă vorbeşte despre patroni, înseamnă că are ceva la cap. Nu cred că l-a pus Neluţu Varga. Este prea cuminte om ca să îl pună. Se crede el prea important.

Mereu s-a crezut prea important. Probabil acum, pentru că el crede că mai are CFR Cluj şanse la titlu. El încearcă să manipuleze play-off-ul. Eu îi bat la fotbal şi la revedere!”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.

„Dacă cei de la FCSB au pierdut foarte mult de-a lungul ultimilor ani, s-a întâmplat și pentru că erau preocupați de alte echipe. Fiecare gândește și vorbește după cum trăiește. El (n.r. – Gigi Becali) spunea și sezonul trecut că merita campionatul și să joace în Champions League.

Păi, ai jucat în Conference și ai pierdut cu 0-10 (n.r. – FCSB a pierdut cu Silkeborg în grupele Conference, în 2022, cu 0-5 în fiecare meci), și nu din cauza arbitrilor români, așa cum tot afirmi că se întâmplă în campionat, din dorința de a face presiune și de a crea o imagine deformată, pentru ca arbitrii să dea o decizie în favoarea lor când au de luat o decizie ambiguă.

În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Acolo au fost arbitri străini. Când iei 0-10, dacă ai mai vorbi și de arbitraj… atunci ți-ai merita soarta. Eu cred că funcționează presiunea, arbitrii sunt oameni și ei.

Plus că opinia publică nu realizează că unii fac anumite declarații pentru a-și pregăti viitoare arbitraje. La nivelul subconștientului unui arbitru apar anumite scurtcircuite care aduc decizii greșite”, a declarat Cristi Balaj, la GSP Live.

Lasă un comentariu