Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu după ce a fost chemat la comisii: „L-a pus Securitatea, l-au pus haștagiștii”. Ce zice despre Nelu Varga

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, își continuă tirada la adresa lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, și a arbitrului Istvan Kovacs.

Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu după ce a fost chemat la comisii: „L-a pus Securitatea, l-au pus haștagiștii”. Ce zice despre Nelu Varga

După ce Răzvan Burleanu a anunțat că Gigi Becali va fi la chemat să răspundă în fața Comisiei de Etică și Disciplină ca urmare a acuzațiilor făcute la adresa arbitrului Istvan Kovacs, patronul lui FCSB a revenit cu un atac la adresa președintelui FRF.

Nici Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, nu a rămas nemenționat de către rivalul din Superliga, Gigi Becali.

„Am zis că Istvan Kovacs are un apartament. S-a făcut o investigație și, de fapt, are două. Am mințit cu ceva? Noi îl chemăm pe Becali la Comisii. Hai să vă spun eu, în viața lor e greu să pronunțe numele meu, în ceea ce privește integritatea. Sunt copii, vai de capul lor. Am avut războaie, mă, am adus în țara asta 200 de milioane de euro, taxe la stat, ei tot iau.

Să mă cheme ei pe mine? Burleanu să-l cheme pe Becali? Băi, copile, vezi, mă, de treaba ta. Își dau și ei importanță, i-a pus securitatea acolo, cu haștagiștii ăstia. Cum să-l chemați voi pe Becali? Sunteți neica-nimeni.

Bă, nu contează de unde a luat apartamentul. Acum să vedem prețul, să vedem prețul.

Și Neluțu Varga ăsta e cuminte. E ca Borcea, care zicea că nu se poate lua de Becali că e prea mare diferența. Ce a zis? A zis că mă dă în judecată? E ceva normal, dar eu nu mă referam la el, ci la Mureșan. Omul e cuminte, dar eu vorbeam de vechile încrengături, nu mă referam la Varga, nu face Varga acolo.

A răspuns Miklos Nagy: Istvan Kovacs e fratele meu? Păi dacă e fratele tău… Tu o să zici bine de fratele tău. Mai trebuie să îți zic eu? Sau Istvan ăla mic. Cum fac ei că se împerechează așa? La Feșnic a lucrat taică-su’ la CFR… . Aici nu mai ții cont? Îi pui frați, unul la VAR, unul acolo”, a spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu