Gigi Becali atacă din nou! Se ia de Vassaras și de Cristina Trandafir

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o serie de declarații dure la adresa grecului Kyros Vassaras, președintele CCA.

În urma meciului dintre FCSB și FC Botoșani, în care FCSB a câștigat cu 3-2, Gigi Becali a făcut comentarii controversate și sexiste la adresa Cristinei Trandafir, arbitru VAR. Ulterior, a continuat să critice dur, fără menajamente, și arbitrajul lui Kyros Vassaras.

„Nu e domnișoară, e doamnă. Vine pe la biserică la noi la bază. Nu știu dacă o să mai vină, dar ea venea. Cred că o să-i fie și rușine să mai vină pentru ce a făcut.

Am înțeles că e secretara lui Vassaras, o să mă interesez mai bine. Ține, mă, secretara. Acum vrei și cu secretara?! Adu familia toată să o pui împotriva mea! Luptați-vă toți împotriva mea! Dacă o să vrea Dumnezeu, Vassaras și Burleanu o să se dea peste cap.

De la început trebuia cineva care are putere în țara asta și care să spună «Ce faci, Burleanule?» Noi chiar suntem ultimii handicapați ai globului?! Chemăm un grec să ne învețe să delegăm arbitri. El stă în Grecia și ne deleagă nouă arbitri. Ce avem, mă, suntem handicapați? Omul dă galben și îl cheamă din VAR…” , a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

De vină a fost femeia de la VAR. Dar nu sunt supărat. E sora mea, se împărtășește la biserică. Eu nu mă supăr pe oamenii cu care mă împărtășesc.

Îi dau un sfat. Vrea să-i împlinească Dumnezeu ce cere la Biserică? Să se lase de arbitraj. Sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbații. Arbitrul a arbitrat bine, dar dacă pui o femeie… Vine o femeie și zice «Domnule, roșu!». Băi, ești nebun?

Lasă, bă, femeile la femei și bărbații la bărbați! Ați înnebunit cu totul? O luăm razna cu toții! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e luptă la jocuri și o arbitrează bărbații, băi nebunilor! Vine femeia… A făcut Dumnezeu dreptate. Tot din cauza ei. Ea, săraca, nu-și dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Și după aia…

– Gigi Becali, pe 26 februarie

Lasă un comentariu