Gigi Becali: ,,Bine, mă, o să facem cerere pentru meciul cu CFR, să vedem ce o să mai zică atunci.,,

”Telenovela” revenirii în Ghencea nu a avut final fericit pentru FCSB, însă clubul nu renunță la ideea de a juca pe stadionul Steaua.

Gigi Becali a anunțat că cei de la CSA au cerut introducerea atâtor clauze pentru că meciul cu Dinamo era considerat unul cu grad ridicat de risc, astfel că, teoretic, condițiile ar trebui să fie altele pentru un alt joc.

FCSB pregătește alte cereri pentru stadionul Steaua

Următorul meci de campionat al FCSB-ului de pe teren propriu este cel cu CFR Cluj, de la începutul lunii august, iar Gigi Becali a anunțat că va face din nou cerere.

Ei spuneau că nu se compară cu celelalte meciuri că e grad ridicat de risc, că e meci cu Dinamo. Bine, mă, o să facem cerere pentru meciul cu CFR, să vedem ce o să mai zică atunci.

Nu pot să o scot la capăt cu ei, că ei știu că nu li se întâmplă nimic. Dacă face CNI un stadion din banii publici, cum să-l aibă ei în proprietate? Nu, tată, se dă la Agenția de Sport. Cum să-ți dau ție? La unitate militară îți dau teren de fotbal? Fac stadion și-l dau prin Hotărâre de Guvern.

Nici terenul nu era al lor. De aici a plecat prostia, că s-a făcut teren la Armată. Hotărâre de Guvern, vă iau stadionul și-l dau la Comisia de Sport, asta trebuie să să facă!”, a spus Gigi Becali, la Liga Digisport.

FCSB – Dinamo, pe ”Arcul de Triumf”

După eșecul din negocierile cu CSA Steaua, FCSB a trebuit să se reorienteze și a stabilit că meciul cu Dinamo se va juca pe arena de la Arcul de Triumf.

Derby-ul din etapa a doua a primei ligi are loc sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1.

Lasă un comentariu