Gigi Becali confirmă o plecare de la FCSB și face un anunț despre Marius Ștefănescu

Gigi Becali a vorbit despre posibile plecări și sosiri la FCSB înaintea returului cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar Conference League.

Gigi Becali a confirmat plecarea lui Malcom Edjouma de la FCSB. Mijlocașul francez a plecat astăzi în Italia, unde va semna cu Bari. Formația italiană îl va împrumuta pentru un sezon, în schimbul sumei de 200.000 de euro și va avea opțiunea de a-l transfera definitiv pentru 600.000 de euro.

Gigi Becali confirmă plecarea de la FCSB și face un anunț despre Marius Ștefănescu

În ceea ce privește alte posibile plecări sau sosiri, Gigi Becali spune că se va decide după returul cu Nordsjaelland. Totuși, o variantă exclusă de finanțatorul FCSB este achiziționarea lui Marius Ștefănescu, mijlocașul stânga de la Sepsi.

„A plecat Edjouma. Așteptăm meciul de joi și apoi vorbim despre alte plecări. Depinde de meciul de joi. Nu cred că o să mai aduc jucători. Cu Ștefănescu nu e nimic adevărat. Nu l-am luat. Nu există așa ceva”, a spus Gigi Becali, pentru Playsport.

Recent, Laszlo Dioszegi spunea că a primit o ofertă de la FCSB pentru Marius Ștefănescu, una „puțin mai bună” decât cea de la Rapid. Între timp, vicecampioana României se pare că a abandonat această variantă.

Malcom Edjouma: „Sper ca FCSB să intre în grupe și să câștige titlul”

Miercuri dimineață, Edjouma a mers la Aeroportul Otopeni alături de impresarul Florin Vulturar, de unde vor decola către Italia. Transferul său la Bari ar putea fi oficializat chiar astăzi.

Edjouma a oferit și o scurtă declarație înainte de a zbura către Italia.

„Da, e un pas mare pentru mine. Sunt foarte fericit că am posibilitatea de a-mi arăta calitatea într-o altă țară. Trebuie să rămân concentrat și serios pentru a arăta și acolo ce am arătat în România, iar totul va fi în regulă.

Le doresc toate cele bune celor de la FCSB. Sper să intre în grupele Conference League și să câștige titlul”, a spus Malcom Edjouma, înainte de plecarea în Italia.

Lasă un comentariu