Gigi Becali dă de pământ cu armata, după ce au picat negocierile pentru închirierea arenei din Ghencea

FCSB nu a ajuns la un acord cu oficialii CSA Steaua pentru folosirea stadionului Ghencea la meciul din etapa a doua din Superligă, cu Dinamo.

Cele două părți au negociat luni și marți, iar astăzi ar fi trebuit să se semneze contractul. Totuși, problemele apărute cu una dintre polițele de asigurare i-au determinat pe reprezentanții CSA Steaua să refuze propunerea FCSB.

Gigi Becali le-a răspuns celor de la CSA Steaua, după ce au picat negocierile pentru închirierea arenei din Ghencea

După ce Clubul Sportiv al Armatei a emis un comunicat oficial în care a evidențiat motivul pentru care nu au semnat documentele necesare închirierii arenei din Ghencea, Gigi Becali a intrat în direct și a oferit un răspuns dur pentru „militari”.

„Am făcut tot ce au cerut, urma azi să facem actele, să semnăm contractul. S-a întâmplat că nu le-a convenit polița de asigurare de 250.000 de euro. Am zis bine, vă mai dăm un bilet la ordin avalizat de 250.000 de euro. Cum ar veni, erau banii în cont, un milion care era la discreția lor, orice se întâmpla.

Au zis că azi ne dau răspunsul, apoi n-au mai răspuns la telefon. Pe urmă, ne-au trimis scrisoare ca atunci când venim cu biletul avalizat la ordin de 750.000 și cu polița de asigurare de 250.000, dar timp nu era să facem polița de asigurare.

Așa că am zis că dăm bilet la ordin și pentru 250.000, dar au zis că nu vor așa. S-au jucat cu noi, ei credeau că nu dăm niciodată milionul și când au văzut că noi dăm, când și-au dat seama și au văzut că nu se poate polița de asigurare într-o zi… Noi am zis că punem bani în loc de poliță.

Îți dai seama? Când văd lucrurile astea, mă gândesc ce fel de oameni sunt? Nu înțeleg, mă minunez. Cum să spună așa ceva? Îți dai seama ce oameni de nimic, ce mincinoși? Dacă eu zic că mâine la 10:00 fac bilet avalizat de un milion?

Când revin lucrurile la normal, eu sunt dispus, nu mă supăr. Când revin lucrurile la normal și vine un om care să aibă bărbăție, o să jucăm. Prim-minstrul ce să facă? Dacă ei sunt capabili să mintă, spun că nu le-am dat. Mint cu nerușinare.

Se încadrează și la minciună, și la abuz, și la ce vrei tu. Noi avem comunicarea cu ei. Le-am spus că dăm bilet avalizat de 750.000 de euro și vă mai dăm pentru 250.000 încă un bilet. Nu putem să vă dăm polița, vă dăm bilet avalizat de încă 250.000, bani la dispoziția voastră.

Nu știu ce să mai cred, dacă au spus și minciuna asta. Sunt oameni de nimic și de doi lei, care sunt mincinoși. Cu oamenii de ăștia nu poți face țară mare”, a spus Gigi Becali, potrivit DigiSport.

Lasă un comentariu