Gigi Becali dă tunul pentru titlu și transferă un atacant spaniol! Jalen Blesa e născut la Barcelona, dar face show în Kosovo: e și pe lista lui Mihai Rotaru

Gigi Becali, patronul FCSB, vrea să aducă în echipă un atacant spaniol, Jalen Blesa, care joacă în prezent la FC Pristina, din Kosovo. Blesa, născut la Barcelona, are 22 de ani și a marcat 8 goluri în 17 meciuri jucate în acest sezon.

FCSB este liderul Ligii 1, cu 38 de goluri marcate, dar Becali consideră că are nevoie de mai multă forță în compartimentul ofensiv. Andrea Compagno, singurul atacant de careu al echipei, a marcat doar 3 goluri în acest sezon.

În prezent, Blesa este cotat de site-ul Transfermarkt la 250.000 de euro. Becali ar fi dispus să plătească această sumă pentru a-l aduce la FCSB.

Patronul liderului a anunțat încă dinaintea ultimului meci din 2023 că printre obiectivele sale în această pauză de mercato se numără un atacant de careu, iar acum această mutare pare la un singur pas de a se realiza.

Jalen Blesa (22 de ani), fotbalistul care se află și pe lista lui Mihai Rotaru, se află în atenția lui Gigi Becali pentru un transfer la FCSB în această iarnă.

Mulțumit doar parțial de prestațiile lui Andrea Compagno, omul de afaceri din fruntea vicecampioanei României vrea să întărească ofensiva echipei, astfel că este atent la piața de transferuri pentru a cumpăra un atacant.

Unul dintre fotbaliștii care se află pe lista lui Gigi Becali este Jalen Blesa, fotbalist în vârstă de 22 de ani care evoluează în campionatul din Kosovo, pentru Priștina, anunță Fanatik.

Care este situația lui Jalen Blesa și ce preț i-au stabilit kosovarii

Jalen Blesa, fotbalistul care în februarie va împlini 23 de ani, tocmai a intrat în ultimele șase luni de contract, astfel că și conducătorii clubuluikosovar sunt dispuși să se despartă de el acum, înainte de a-l pierde gratis în vara acestui an. Suma solicitată în schimbul lui, 200.000 de euro, nu pare deloc una mare pentru Gigi Becali, dacă privim la istoricul transferurilor pe bani pe care acesta le-a făcut în trecut. Din această sumă, 20 de procente ar urma să ajungă la KF Rahoveci, albanezii pentru care a jucat înainte de transferulș în campionatul din Kosovo.

Ajuns la Priștina în ianuarie 2023, Jalen Blesa a reușit în acest sezon al campionatului să marcheze de opt ori și să le ofere colegilor săi trei pase decisive, în 17 meciuri jucate. De asemenea, el a înscris o „dublă” în singurul meci de Cupă jucat.

250.000 de euro este cota de piață a lui Jalen Blesa, potrivit Transfermarkt.

Lasă un comentariu